Forside

Principia Gravel Carbon GRX RX600 1x11 2021 Grå - Cykelexperten Webshop

At vælge et par top cykelsko til offroad kan være svært, men med vores nye sworks recon sko er valget blevet lettere exceptionel kraftoverførsel, lav vægt og et lækkert design er hvad der karakteriserer sworks recon skoene perfekt hvad enten du er til gravel, cykelcross eller xc de nye recon er designet med ultralette og stive carbon såler, hvilket giver maksimal kraftoverførsel gummibelagt hæl og forfod, der giver greb, når rytteren skal af cyklen med vores body geometry fit tilgang har den nye recon sko et ergonomisk fit og videnskabeligt testet til at booste din kraftoverførsel og nedbringe chancen for skader på oversiden finder du dyneema meshmaterialet, hvilket er ekstremt formbart og adaptivt, men det giver sig ikke, når det bliver strakt det betyder at skoene tilpasser sig din fod uden at kraftoverførslen går til spilde derudover finder du på oversiden de cncforarbejdede aluminiums spænder med millimeterpræcis mikrojustering holdbare præcise perfekte du finder dem ikke andre steder med vores body geometry fit tilgang har den nye recon sko et ergonomisk fit og videnskabeligt testet til at booste rytterens kraftoverførsel og nedbringe chancen for skader dyneema mesh er ekstremt formbart og adaptivt, men det giver sig ikke, når det bliver strakt det betyder at skoene tilpasser sig rytterens fod uden at kraftoverførslen går til spilde xc og cykelcrossruter byder på varierende terræn, derfor har vi tilføjet ekstra beskyttelse i snuden det forhindrer at skoen bliver revet i stykker eller forslåede tæer på bagsiden af skoen finder du padlock hælen, som på vores nye recon sko er den mest komfortable og tætsiddende hælkappe til datokombineret med dyneema mesh overdelen giver den et komfortabelt fit og maksimal effektivitet den nye sworks recon sko er den perfekte sko til alt offroad kørsel, hvad enten det er xc, cx eller gravel de hurtigste sko på sporetmed vores body geometry fit tilgang har den nye recon sko et ergonomisk fit og videnskabeligt testet til at booste rytterens kraftoverførsel og nedbringe chancen for skadervores stiveste og letteste terrænsko med fact carbon sål med et stivhedsindeks på 130, der sikrer maksimal kraftoverførseldyneema mesh er placeret mellem lag af firevejs strækbart mesh og ikke strækbart tpu zoner, der giver den perfekte komfort og pasform boa s3snap spænder med milimeterpræcise justeringsmuligheder, med boaaposs livstidsgaranti padlock hælen på vores nye recon sko er den mest komfortable og tætsiddende hælkappekombineret med dyneema mesh overdelen giver den et komfortabelt fit og maksimal effektivitet titanium alloy cleat nutslipnot gummihæl og forfod, der giver forbedret greb, når rytteren er af cyklen aftagelige studser i sålenform fit med en rummelig forfod, der giver masser af komfort og en perferk pasform kompatibel med størstedelen af mtbpedaler vægt 301g 12 par, størrelse 42

Principia gravel carbon grx rx600 2x11 2021 orange. principia gravel carbon opsummerer alt det go. 23.548 kr. inkl. fragt. 23.499 kr. principia gravel alu grx 2x10sp blank grøn m. sølvrød gravel cykel. principia gravel alu grx 2x10sp blank grøn m. fragt ukendt.
produktinformation principia gravel carbon grx rx600 1x11 2021 grå. principia gravel carbon opsummerer alt det gode fra mtb, cross og race, så du kan lade det impulsive råde. du kan køre hurtigt på landevejen, lave en afstikker på skovstien og race hjem ad grusvejen. principia gravel carbon følger dig året rundt.
principia gravel carbon grx rx600 2x11 2021 grå. principia gravel carbon opsummerer alt det gode fra mtb, cross og race, så du kan lade det impulsive råde. du kan køre hurtigt på landevejen, lave en afstikker på skovstien og race hjem ad grusvejen. principia gravel carbon følger dig året rundt.
sku 907206850g1 kategori cykler racercykler tag principia gravel carbon grx rx600 1x11 2021 grå
principia gravel følger dig året rundt. kort fortalt sætter gravel ingen begrænsninger. som n af de alle første cykler i danmark er modellen udstyret med en helt ny shimano geargruppe, som er dedikeret til gravel nemlig shimano grx. shimano grx er altså optimeret til g
avel, hvad angår gear, ergonomi, robusthed, stabilitet og mere til.
lige netop med principia specielt når det handler om cykler racercykler, så har de et fantastisk omdømme, og deres kunder er vilde med dem. og hvordan det være spørger man så det er simpelt. principia har nemlig en tæt sammenhæng med pris kvalitet. og det er en ting alle brugere elsker.du kan i dag bestille cykler racercykler principia gravel carbon grx rx600 1x11 2021 orange til en pris på kun 23499.00 dk. og det er jo slet ikke skidt
gravel hybrid nyhed i 2021. principia gravel hybrid er det nyeste medlem af gravelserien. gravel hybrid er fyldt med alsidige egenskaber, der gør den ideel til al slags brug, både når det gælder hverdag og fritid. de brede dæk sikrer, at cyklen kan håndtere en bred vifte af terræner såsom grus og landevej året rundt.
principia gravel hybrid 2021 herrecykel. landevejscyel, gravelcykel, 12 gear, 28 tommer. fra 8.495 kr. 1 butikker. sammenlign.
fakta producent principia. produkt gravel carbon model g2. farver matsort med blå skrift fås også i titanium med sort skrift størrelse 54 fås også i 48cm19, 50cm20, 52cm20,5 og 54cm21 vægt 9,97 kg vejet incl. pedaler, flaske og garmin holder vejledende udsalgspris 21.999, kroner.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Cykelexperten Webshop - Gode tilbud på cykler og tilbehør

41 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
produktbeskrivelse
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Cykel, Cykeludstyr
Populære søgninger: Udsalg cykler, El cykel tilbud, Cykelhandler vanløse, Cykler tilbud børn, Cykeleksperten slagelse, Nishiki racercykel tilbud, Yws cykellås, Cykeleksperten, Cykel forhandler, Cykelexperten vanløse, Stor cykelbutik, Lån til cykel, Cykel udsalg, Slotsherrensvej 103, Carbon cykel, Tilbud mountainbike, Racercykel dame, Cykelhandler vesterbro
Webshoppen forhandler 1490+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support