Forside

Abus Pedelec 20 Hvid elcykel hjelm - Cykelexperten Webshop

Abus støtter op om deres anbefaling om at bruge hjelm, når man cykler på elcykel. der findes dog en hjelm, som er endnu stærkere en nta 8776godkendt hjelm. i andre europæiske lande er hjelmen et lovkrav, hvis man cykler på de ekstrahurtige elcykler, såkaldte speed pedelecs .
det ligger bag et låg bagpå cykelhjelmen. abus er firstmover på cykelhjelme til speedpedelecs og deres abus pedelec 1.1 findes i flere flotte farver. går du efter en cykelhjelm til elcykel i lækkert design så er met grancorso måske noget for dig. findes i 3 størrelse og er med fidlock magnetspænde ved hagen.
abus kender man for de meget elegante beklædning cykelhjelme, og abus pedelec 2.0 hvid elcykel hjelm er bestemt ikke en undtagelse
og det er virkelig ikke hemmeligt at kunderne af abus er virkelig glade ift. kvalitet kontra pris, og alle fordelene er heller ikke mulige at overse.
abus pedelec 2.0 mips er en højt beskyttende cykelhjelm til hverdagscyklisten. det gælder både på den almindelige cykel eller elcyklen. den stærke konstruktion gør hjelmen holdbar og robust, uden at gå på kompromis med vægten. denne model er i besiddelse af mips, som giver en forbedret beskyttelse ved roterende og vinklende fald.
vi har et stort udvalg af cykelhjelme fra abus til både børn og voksne. vi har gode priser, leverer på få dage og giver altid gratis fragt på alle abus hjelme. kig forbi og se vores udvalg på mere end 200 forskellige abus hjelme.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Cykelexperten Webshop - Gode tilbud på cykler og tilbehør

27 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
produktbeskrivelse
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Cykel, Cykeludstyr
Populære søgninger: Udsalg cykler, El cykel tilbud, Cykelhandler vanløse, Cykler tilbud børn, Cykeleksperten slagelse, Nishiki racercykel tilbud, Yws cykellås, Cykeleksperten, Cykel forhandler, Cykelexperten vanløse, Stor cykelbutik, Lån til cykel, Cykel udsalg
Webshoppen forhandler 1490+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support