Forside

Specialvare Copenhagen reol 3 hylder - By Tika Webshop

Massiv egetræs reoldybde 40 cmbredde mellem benene på hylderne 45 cmsamlet bredde 53 cmhøjde mellem hylderne 35 cm

Reol m. 3 hylder i massiv, hvidpigmenteret egetræ model copenhagen den danske møbelproducent by tika anvender træ fra fsccertificerede skove, der gavner miljøet.de dygtige snedkere er inspireret af de stolte danske håndværkstraditioner og med mere end 25 års erfaring kan du kende deres produkter på kvalitet, anvendelighed og et tidløst nordisk design.
copenhagen reolen findes i flere forskellige størrelser. denne reol er med en hylde og en skuffe, som kan tages helt ud. reolen er fremstillet af massiv egetræ. træ som kommer fra fsc certificerede skove. da reolen er fremstillet af massiv træ, er der ikke n reol der er ens, da træets årer altid vil være forskellig fra træ til træ.
square reolen hvid opstilling med hjørne sektion og masser af skuffer og låger. 15.999,00 dkk. del din betaling op klik her. se mere. square reolen hvid reol med låger og skuffer i eg hvid olie. 12.999,00 dkk. del din betaling op klik her. se mere. square reolen i massiv fingertappet eg hvid olie med 16 cm høje skuffer og lille låge.
en bogreol med bøger giver hygge og atmosfære i hjemmet, da de tilfører indretningen et varmt og personligt udtryk. med den rette bogreol kan du nemt opbevare og fremhæve din bøger i stuen og dermed nyde synet af dem hver dag. i vores sortiment har vi samlet bogreoler i mange forskellige størrelser lige fra små og smalle bogreoler til høje og brede bogreoler så kig udvalget igennem ...
reoler og rumdelere der skaber rum og plads. reoler, rumdel
re og reolsystemer er ideelle til at skabe orden i hjemmet, og er generelt designet til at opfylde behovet for opbevaring. rumdelere er særligt oplagte at anvende som skillevægge til at opdele et rum. de fleste hjem indeholder n eller flere reoler.
hylder til string reolsystemet. hylderne findes i flere mål og forskellige farver, så du kan helt selv designe hvordan din reol skal se ud. hylderne sælges i pakke med 3 stk. uanset størrelse. bemærk alle priserne er for en pakke med 3 stk. hylder. mål 58x20 cm. 58x30 cm. 78x20 cm. 78x30 cm.
reol i massiv eg med 3 hylder og 1 skuffe. model copenhagen. leveringstiden er 46 uger, da hvert produkt bliver fremstillet specielt til dig.
reoler hylder er gode opbevaringsmuligheder og har mange funktioner. hos bahne finder du et bredt udvalg af reoler og hylder i alle former og størrelser. find den reol eller hylde du drømmer om her på siden.
køb copenhagen bogreol med 3 hylder af træ på wotu.dk. reolen er designet og produceret af danske by tika. bogreolen er fremstillet af massiv ubehandlet egetræ med 3 praktiske hylder til opbevaring af bøger, magasiner, lysestager, spil, dvdx27er m.m. køb copenhagen reol med 3 hylder af massiv eg her.
elegant reol med glashylder og slankt sortmalet metalstel i lækker minimalistisk stil. en moderne og funktionel reol med mange anvendelsesmuligheder. udover stuen kan reolen med fordel også benyttes i badeværelset eller køkkenet. se alle møblerne fra cristal serien her

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
By Tika Webshop - Webshop med dansk producerede møbler
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 5.0% som VIP. Bliv VIP her
Webshop med dansk producerede møbler i høj kvalitet.

Møbler fremstilles efter kundens ønsker.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Møbler, Design
Populære søgninger: Skrivebord 100 cm, Sæbebehandling af egetræsbord, Små skriveborde, Tv møbel eg, Spisebord massiv, Skrivebord med opbevaring, Skrivebord 120 cm, Hæve sænke skrivebord, Sort skrivebord, Plankehylde
Webshoppen forhandler 169+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support