Forside

Skrivebord, Just Blue, lys kant - By Tika Webshop

Skrivebord, crystal white, lys kant. by tika. 3.195,00 dkk gå til shop.
just blue skrivebord ihøjtrykslaminat. by tika skriveborde laves i et væld af farver og produceres specielt til dig i de mål du ønsker. vores skriveborde kan bruges overalt og kan også bruges som spisebord. det er med sin stærke overflade velegnet til daglig brug, som skrivebord til hjemmekontoret, på børneværelset eller til tenageværelset.
skrivebord en nødvendighed på kontoret og i hjemmet et godt og funktionelt skrivebord er uundværligt på kontoret, hjemmekontoret eller på børneværelset. godt arbejde kræver koncentration, og en god arbejdsplads i hjemmet, med et godt skrivebord til formålet, giver optimale arbejdsvilkår uanset hvad der skal laves.
skrivebord i laminat og ubehandlet massiv egetræ model just blue blå bordets overflade er fremstillet i kvalitets højtrykslaminat og mdf plader uden skarpe kanter. den danske møbelproducent by tika anvender træ fra fsccertificerede skove, der gavner miljøet.
just blue skrivebord i laminat. by tika skriveborde laves i et v
ld af farver og produceres specielt til dig i de mål du ønsker. vores skriveborde kan bruges overalt og kan også bruges som spisebord. det er med sin stærke overflade velegnet til daglig brug, som skrivebord til hjemmekontoret, på børneværelset eller til tenageværelset
køb skrivebord, just blue, lys kant skrivebordejust blue skrivebord i laminat. by tika skriveborde laves i et væld af farver og produceres specielt til dig i de mål du ønsker. vores skriveborde kan bruges overalt og kan også bruges som spisebord.
til dig, der godt kan lide et elegant skrivebord, præsenterer vi her just blue fra fra by tika. skrivebordet er højtrykslaminat, og de smukke skrå egetræsben giver skrivebordet et let og elegant udtryk. mon ikke dette skrivebord kan vække begejstring på ungdomsværelset. sæt en smart bordlampe i den ene side af bordet.
arbejdsbord, b 156 d 78 h 75, skrivebordarbejdsbord med fuldsvejst, sortlakeret stålstel. hvid melamin bordplade med brugsspor, herunder to huller fra montering af skruestik. 78156cm bordplademål, mindste højde 75cm.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
By Tika Webshop - Webshop med dansk producerede møbler
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 5.0% som VIP. Bliv VIP her
Webshop med dansk producerede møbler i høj kvalitet.

Møbler fremstilles efter kundens ønsker.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Møbler, Design
Populære søgninger: Skrivebord 100 cm, Sæbebehandling af egetræsbord, Små skriveborde, Tv møbel eg, Spisebord massiv, Skrivebord med opbevaring, Skrivebord 120 cm, Hæve sænke skrivebord, Sort skrivebord, Plankehylde, Arbejdsbord højde, Skrivebord med hylle, Hæve sænke, Laminat spisebord, , ,
Webshoppen forhandler 169+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support