Forside

Skrivebord Dallas med bue hvid - By Tika Webshop

Hvilket smukt dallas skrivebord fra by tika vi viser dig her. bordet har en super flot farve, og bordpladen har en elegant bue og 4 slanke ben, der får bordet til at svæve. dette bord vil fungere super godt i hjemmekontoret. der er plads til både computeren og en flot bordlampe. placer en komfortabel skrivebordsstol med hjul sammen med skrivebordet.
skrivebord i ubehandlet massiv egetræ model dallas hvid bordets stærke overflade er desuden fremstillet i kvalitets højtrykslaminat og mdf plader. de dygtige snedkere er inspireret af danske håndværkstraditioner og med mere end 25 års erfaring kan du kende deres produkter på kvalitet og et tidløst nordisk design.
hvilket smukt dallas skrivebord fra by tika vi viser dig her. bordet har en super flot farve, og bordpladen har en elegant bue og 4 slanke ben, der får bordet til at svæve. dette bord vil fungere super godt i hjemmekontoret. der er plads til både computeren og en flot bordlampe. placer en komfortabel skrivebordsstol med hjul sammen med skrivebordet.
hæve sænkebord dallas, 1600x800 mm, hvid sølv. hæve sænkebordet dallas er et let og enkelt højdejusterbart skrivebord i et stilfuldt design til en konkurrencedygtig
pris. stellet er udstyret med 2 hjul, hvilket gør bordet enkelt at flytte. hæve sænkebordet dallas kan fås med et understel i sølv, som man kan kombinere med en rektangulær bordplade, en hjørnebordplade eller en bordplade med bue.
office skrivebord med bue 160x80cm hvidalu. office skrivebord med 160 x 80 cm med bue og vis mere. fri fragt. 2.141 kr. til butik. skrivebord inline 160x80cm bøg malu stel. fri fragt. 5.946 kr. til butik. office hævesænkebord 160x80cm bøg med hvidt stel. office hævesænke bord er et delikat, stabil vis mere.
hæve sænkebord dallas, 1200x800 mm, hvidt sølv. hæve sænkebordet dallas er et let og enkelt højdejusterbart skrivebord i et stilfuldt design til en konkurrencedygtig pris. stellet er udstyret med 2 hjul, hvilket gør bordet enkelt at flytte. hæve sænkebordet dallas kan fås med et understel i sølv, som man kan kombinere med en rektangulær bordplade, en hjørnebordplade eller en bordplade med bue.
hvidt skrivebord med bue smukt skrivebord fra by tika. dallas skrivebrodet er fremstillet i et moderne, nordisk design. bordpladen har en bue, der udover at gøre arbejdspositionen mere behagelig, også giver bordet et smukt og særpræget ydre.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
By Tika Webshop - Webshop med dansk producerede møbler
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 5.0% som VIP. Bliv VIP her
Webshop med dansk producerede møbler i høj kvalitet.

Møbler fremstilles efter kundens ønsker.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Møbler, Design
Populære søgninger: Skrivebord 100 cm, Sæbebehandling af egetræsbord, Små skriveborde, Tv møbel eg, Spisebord massiv, Skrivebord med opbevaring, Skrivebord 120 cm, Hæve sænke skrivebord, Sort skrivebord, Plankehylde
Webshoppen forhandler 169+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support