Forside

Læder bakke - By Fogstrup Webshop

By fogstrups læderbakker i 3 størrelser. fremstillet i blødt cognacfarvet skind og med smukke gennemførte detaljer. læder på alle overflader. anvendelsesmulighederne er mange holdt styr på dine små skatte og beskyt dem mod hårde overflader, når du lægge

Læder bakke. udsalgspris pris 399,00 kr normalpris 399,00 kr. beskrivelse. by fogstrups læderbakker i 3 størrelser. fremstillet i blødt cognacfarvet skind og med smukke gennemførte detaljer. læder på alle overflader.
bakker til servering og pynt træbakker, bakker af laminat og serveringsbakker af læder. skal du bruge bakken til servering af drikkevarer, til at rydde af spisebordet eller til at spise morgenmad i sengen så er det fx vigtigt, at bakken er udstyret med håndtag eller forhøjet kant, så den er nemmere at håndtere.
denne diy på en sammenklappelig bakke tager ikke meget længere end en halv time at lave tørretid for limen. det er jo blot at save afstandlister i ens længde. du kan male dem eller lade dem stå, som de er. placr listestykkerne på række og påfør lim på oversiden. du kan både bruge læder og stof til bakkens plade, men jeg er jo ...
brevbakke læder. stykpris v 1 stk pris fra 274,00 dkk 298,00 dkk. stykpris v 12 stk pris fra 246,60 dkk 298,00 dkk. inkl. moms vis gebyrer. baseret på 16 anmeldelser. rigtig flot og tidsløst design der passer ind i
alle hjem. brug den til blade eller på skrivebordet til papir. b 24cm x l 32cm x h 4,5cm.
sort læder bakke sort læder bakke i meget eksklusivt design. bakken er betrukket med sort skind og super fin at have stående i hjemmet, både med og
blooming bakke unik serveringsbakke i messing og aluminium. tjek pris bydahlliving.dk. denne elegante bakke fra bloomingville i den smukke messing farve, er perfekt til for eksempel at stille på plank sofabord, langbordet eller i entreen.. bakken kan bruges til servering, men vil også stå flot hvis du sætter nogle vaser, eller potter eller eksempelvis nogle levende lys og en grøn plante.
skagerak norr bakke sort eglæder norr tray er en enkelt og smuk bakke skabt i naturlige materialer. den enkle rektangulære form samt læderstropperne gør bakken nem at bære og ideel til servering af lidt let mad på sengen, terrassen eller i sofaen.
bakke med håndtag læder fv camel på lager 2 stk. 1.299,00 dkk
stort udvalg af raflebægre og raflebakker i mange forskellige farver og designs .f.eks. røde, blå, pink eller leopardsplettede.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
By Fogstrup Webshop - Læderprodukter til hjemmet og dagligdage
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
By Fogstrup er kvalitets læderprodukter til hjemmet og dagligdagen.

Vi har et stort udvalg i lækre læderpuder, hynder til designer stole samt accessories der vil vække glæder i ethvert hjem.

Alle vores produkter er dansk designet og dansk produceret.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Læderprodukter, Læder
Populære søgninger:
Webshoppen forhandler 36+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support