Forside

Vandingsbakke - Zinkbakken Webshop

En vandingsbakke fra zinkbakken er i sort genanvendeligt plast. plastikken er kraftig og kan sagtens bruges i mange år. så går du og mangler en lille eller stor vandingsbakke, kan du med stor sandsynlighed finde den ovenfor. størrelserne varierer fra 48 x 15 x 2 til 80 x 80 x 12 cm.
grønne potte og vandingsbakker. flot bakke som er lavet i genanvendeligt plast. den er mørkegrøn og er velegnet som vandings og pottebakke. den passer fint i de fleste vindueskarme hvor planterne kan få en masse sollys. når planterne skal vandes skal man bare hælde direkte ned i bakken, og så sørger planterne selv for at få det vand ...
vandingsbakke showing all 2 results standardsortering sortr efter popularitet sortr efter gennemsnitlig bedømmelse sortr efter nyeste sortr efter pris lav til høj sortr efter pris høj til lav
for den der selv dyrker sine planter er en vandingsbakke et af de bedste hjælpemidler, man kan have. bakkerne fremstilles af
slagfast plast og leveres med kapillærmåtte. i bunden af bakken er der kanaler, som fører vandet rundt. fremstillet af hips high impact polystyrene og thermoplastics.
denne selvvandingsbakke passer perfekt til væksthuset. indeholder en bakke med vandings reservat. fyld op magasinet, og se til at måtten kommer i kontakt med vand magasinet. set planterne på måtten der suger op den mængden vand jorden kan trække. ved test har selvvandingsbakken beholdt planterne fugtige i op til 14 dage.
vandingsbakke støvlebakke 100 x 40 x 4 cm. denne vandingsbakke er lavet i kraftigt plast og måler 100 x 40 x 4 cm. vi har valgt at tage denne med i vores sortiment, da den har en god størrelse. den passer bl.a til en normal plantesæk, hvor man så kan vande dagligt uden spild. vandningsbakkerne er lavet i genbrugsplast.
denne spirebakke kan også bruges som vandingsbakke, hvor planterne selv suger deres væske. perfekt til vindueakarmen og frø.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Zinkbakken Webshop - Produkter til have, altan og terrasse
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 5.0% som VIP. Bliv VIP her
Ved Zinkbakken sælger vi kvalitetsprodukter til haven, altanen og terrassen, herunder højbede, plantekummer, altankasser og bålfade.

De er primært lavet i jern og stål, hvilket også betyder at vores ting er yderst holdbare og kan holde mange år frem.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Have, Altan, Terrasse, Højbed, Plantekumme, Altankasse, Bålfad
Populære søgninger: Højbede i jern, Vandingsbakke, Store plantekasser, Haveredskaber ophæng, Vandfast tusch, Stål kanter, Kapilærkasser tilbud, Køb højbed, Sorte huller, Flagermus kasse, Bakken dk, Støbejernsgryde med låg, Zinkbalje, Bakken dk åbningstider, Bålgryde emalje, Galvaniseret altan, Bålsted i haven, Hulplade stål, Støbejernsgryde, Grillriste, Soil blocker 20
Webshoppen forhandler 965+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support