Forside

Vægophæng til cykel - Zinkbakken Webshop

Hvis man opbevarer sin cykel i en lejlighed, bør man kigge nærmere på de smarte cykelophæng til væg eller cykelholder til væg, som mange også kalder dem. ved at købe vægophæng til cykel, kan man montere dem i f.eks. en stue, entre eller soveværelse og derved få cyklen op fra gulvet.
cykelstativer til hjemmet. hos harald nyborg har vi et kæmpe udvalg af diverse cykelstativer, som passer til alle slags cykler. og, når vi siger alle slags cykler, mener vi alle slags cykler. så om du har en herrecykel, damecykler eller endda en børnecykel, er vi sikre på, at vores cykelstativer nok skal være med til at holde på din ...
værktøj og plejemidler til cykler gode råd, guider og tips restsalg samling af cykel
praktisk vægophæng til din cykel. med dette vægophæng kan du hænge din cykel op på væggen enten i stuen eller på værkstedet. dette er den perfekte cykelholder til hjemmebrug, hvor du gerne vil undgå den står på jorden og f
lder. cyklen kommer til at svæve ud fra væggen så den altid hænger pænt og ordentligt.
skal din cykel ind i garagen eller et skur, har vi ophæng til indendørs opbevaring. du finder praktiske vægophæng, hvor cyklen hænger enten på selve cykelstellet eller i fordæk. ophængene kan foldes ind og optager meget lidt plads i garagen, når de ikke er i brug.
vægophæng til cyklens forhjul dette vægophæng er til at hænge cyklen vandret i forhjulet. den kan bære op til 25 kg, så den kan med andre ord klarer langt de fleste cykler. der medfølger pluks og skruer med dog anbefales der andre pluks og skruer hvis den skal hænge på en gipsvæg.
cycloc endo vægophæng til cykel. smart designet cykelophæng. til ophæng af cykel i enten forhjul eller baghjul. produceret i 100 genbrugsplastic. når ophænger ikke bruges, stikker det kun 32mm ud fra væggen. monteres med rawplugs og skuer, disse medfølger. plade til nederste hjul medfølger.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Zinkbakken Webshop - Produkter til have, altan og terrasse
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 5.0% som VIP. Bliv VIP her
Ved Zinkbakken sælger vi kvalitetsprodukter til haven, altanen og terrassen, herunder højbede, plantekummer, altankasser og bålfade.

De er primært lavet i jern og stål, hvilket også betyder at vores ting er yderst holdbare og kan holde mange år frem.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Have, Altan, Terrasse, Højbed, Plantekumme, Altankasse, Bålfad
Populære søgninger: Højbede i jern, Vandingsbakke, Store plantekasser, Haveredskaber ophæng, Vandfast tusch, Stål kanter, Kapilærkasser tilbud, Køb højbed, Sorte huller, Flagermus kasse, Bakken dk, Støbejernsgryde med låg, Zinkbalje, Bakken dk åbningstider, Bålgryde emalje, Galvaniseret altan, Bålsted i haven, Hulplade stål, Støbejernsgryde, Grillriste, Soil blocker 20, Gulerodsfrø, 79 x 58, Spejl 200x100, 120 x 15, Foderhus, Gryde til bål, Fornemme
Webshoppen forhandler 965+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support