Forside

Køb højbed - Zinkbakken Webshop

Med kreative haveløsninger fra plus er det let at omdanne selv den mindste altan til en praktisk køkkenhave eller hyggelig oase. se hele udvalget.
plus 6 stk. planker til pipe 28x120 mm x 60 cm lærketræ ubehandlet. 409,95. kr.stk. levering tillægges. køb online. hent i butik. blomsterkasse malu hjørner og hjul 40x40 cm. 199,95. kr.stk.
højbede, nordisk højbed, træ, højbedet er lavet af cedertræ fra sibirien. træets indhold af oxiner garanterer sammen med bræddernes 33 mm tykkelse en meget lang levetid for dette højbed. kassen kan leveres behandlet med linolie.
højbed. hos 104 kan du finde et bredt udvalg af lækre højbede fra kendte mærker. højbede er geniale, da de findes i mange forskellige former og størrelser. du kan finde præcis det højbed der passer til din have. se det store udvalg af højbede herunder. lavpris. højbed cortenstål.
200mm. 300mm. 400mm. 500mm. dermed vælger du selv din højde, bredde og længde på dit bed. et eksempel på en byg selv løsning kunne være, at man ønsker et højbed i genbrugsplast, med en højd
på 300mm, bredde af 2 sider af 4 planker og længde af 2 sider af 6 planker. beddet fås i farverne brun og lysmørk grå.
i silvan finder du et bredt udvalg af højbede i forskellige designs og materialer. hvis du er gørdetselvtypen, kan du let og hurtigt lave dit eget højbed af pallerammer. så kan du lave det i præcis den højde og størrelse, der passer dig. en anden trend er højbede af traller, der giver et rustikt look til haven.
højbede. højbede er bede, der er bygget op over jordniveau. et højbed er rigtig godt til at danne afgrænsninger i køkkenhaven eller mellem køkkenhaven og den øvrige have. bedene holder på jordens varme og så får du en meget bedre arbejdsstilling, når du luger i et højbed.
højbede er mere ergonomisk korrekte, da du ikke skal bøje dig, eller ligge på knæ for at passe planterne. højbedet kan også bruges til krydderurter eller grøntsager, hvis du ønsker at lave en lille køkkenhave. har du en mindre have til en bybolig, så er et højbed et oplagt valg, hvis du ønsker at tilføje noget grønt til grunden.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Zinkbakken Webshop - Produkter til have, altan og terrasse
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 5.0% som VIP. Bliv VIP her
Ved Zinkbakken sælger vi kvalitetsprodukter til haven, altanen og terrassen, herunder højbede, plantekummer, altankasser og bålfade.

De er primært lavet i jern og stål, hvilket også betyder at vores ting er yderst holdbare og kan holde mange år frem.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Have, Altan, Terrasse, Højbed, Plantekumme, Altankasse, Bålfad
Populære søgninger: Højbede i jern, Vandingsbakke, Store plantekasser, Haveredskaber ophæng, Vandfast tusch, Stål kanter, Kapilærkasser tilbud, Køb højbed, Sorte huller, Flagermus kasse, Bakken dk, Støbejernsgryde med låg, Zinkbalje, Bakken dk åbningstider, Bålgryde emalje, Galvaniseret altan, Bålsted i haven, Hulplade stål, Støbejernsgryde, Grillriste, Soil blocker 20, Gulerodsfrø, 79 x 58, Spejl 200x100, 120 x 15, Foderhus, Gryde til bål, Fornemme
Webshoppen forhandler 965+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support