Forside

Halv palle mål - Zinkbakken Webshop

Ds 12 pallen er en palle i samme kvalitet og trætykkelse som eurpallen blot halv så lang 600 mm x 800 mm. ds 12 paller kan bære lige så meget vægt som eurpaller, og dermed giver de mulighed for en kompakt transport og opbevaring. 12 paller er især anvendelige i tilfælde, hvor en vare
egner sig med sin størrelse, robuste ramme og store holdbarhed til transport og opbevaring af det meste. du kan genkende den på det ovale eurmærke eller epal mærke på højre klods. det er din garanti for en standardiseret palle, som er produceret under strenge kvalitetskrav. europaller benyttes internationalt dog primært i europa, hvor de fungerer som returpaller. iden er, at ...
mål 120 x 80 cm l x b overflade rustik stand brugt bemærk da dette er paller, der har været brugt til fragt af varer, kan det ikke garanteres, hvilken stand pallen har, når du køber den. den kan med andre ord se både rustik og ny ud.
halvpaller kvartpaller i standard europalle mål herunder ses vores udvalg af plastpaller i forskellige standard europalle mål halvpaller og kvartpaller. visse paller er formstøbt af hdpe fødevaregodkendt plast grå paller se godkendelser på produktsiden, som har en høj belastningsevne, men er et forholdsvist let materiale.
ds pallen måler 800 x 600 mm og er fremstillet i samme trætykkelse som eurpallen. den kan dermed bære samme vægt som en eurpalle nemlig 1,5 ton. du kan finde specifikationerne på www.ds.dk. ds pallen er i øvrigt en palle, der udelukkende anvendes i det danske
etursystem, og den benyttes især af den danske detailhandel.
dshalvpaller. dsmrk. halvpaller disse paller er fabrikeret i tilsvarende trætykkelse som eurpaller. der er tale om en stabil og stærk palle, hvor nye dsmrk.halvpaller er varmebehandlede. brugte dsmrk. paller kan tilsvarende leveres som varmebehandlede, såfremt kunden finder finder dette ønskeligt.
jysk palleimport kan levere pallerammer af alle slags fabriksnye eller specialfremstillede efter mål. find den palleramme, du mangler her.
pladsbesparende halvpalle, 80x60 cm, 80 stk ekskl. moms 3.760,00 kr inkl. moms 4.700,00 kr den lette halvpalle er kendetegnet ved sin lave egenvægt, men store bæreevne og plastpallen er derfor velegnet til transport, udstilling af produkter i detailhandlen, som eksportpalle eller i fødevare og produktionsmiljøer.
dshalvpallen dansk standard svarer til en halv eurpalle. dshalvpallen er en returpalle, som kun benyttes i danmark. den måler 600 x 800 mm, har samme trætykkelse som en eurpalle og er også varmebehandlet. på klodserne af en dshalvpalle kan du se, hvor den er fremstillet, hvilken producent der har fremstillet den og hvornår.
pris på en pallereol fra erfa inventar. hos erfa inventar har vi pallereoler fra ca. 2000 kr. og op til 15.000 kr. prisen på pallereolen afhænger i høj grad af dens størrelse. en større pallereol kræver selvfølgelig flere materialer, hvorfor prisen siger og vice versa. hos erfa inventar er vi kendte for at levere høj kvalitet til prisen.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Zinkbakken Webshop - Produkter til have, altan og terrasse
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 5.0% som VIP. Bliv VIP her
Ved Zinkbakken sælger vi kvalitetsprodukter til haven, altanen og terrassen, herunder højbede, plantekummer, altankasser og bålfade.

De er primært lavet i jern og stål, hvilket også betyder at vores ting er yderst holdbare og kan holde mange år frem.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Have, Altan, Terrasse, Højbed, Plantekumme, Altankasse, Bålfad
Populære søgninger: Højbede i jern, Vandingsbakke, Store plantekasser, Haveredskaber ophæng, Vandfast tusch, Stål kanter, Kapilærkasser tilbud, Køb højbed, Sorte huller, Flagermus kasse, Bakken dk, Støbejernsgryde med låg
Webshoppen forhandler 965+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support