Forside

Fuglefoderbræt - Zinkbakken Webshop

Følg fuglene spise. med et fuglefoderbræt får du nu rig mulighed for at berige din have med fuglefløjt og sang. vælg mellem de mange flotte foderbrætter. hvad enten du er til det klassiske eller til det mere moderne, så har vi et foderbræt der passer til dig og din have. null varer tilføjet.
find fuglehuse og fuglefoder til havens fugle. du finder både fuglehuse, mejsebolde, fuglefrø, neg, fuglebad m.m. se hele udvalget her
fuglefoderbræt. et fuglefoderbræt kan skabe masser af liv i din have. det tiltrækker nemlig fuglene hvis du altså fylder det med foder i ny og næ. fuglene vil flokkes i din have, og du kan samtidig måske holde dem fra at spise bær og frugter af dine træer og buske.
sammenlign priser og læs anmeldelser af fuglefoderbræt kæledyr. klik her og find den bedste pris nu
foderhuse og automater. er der noget mere hyggeligt og livsbekræftende end at se på ivrigt spisende fugle i vinterkulden hos harald nyborg mener vi, at alle skal have nem adgang til dette syn, som man ikke kan undgå at blive i godt humør af.
et fuglefoderbræt, der er placeret i højden, er ofte uden for skadedyrenes rækkevidde, hvorfor det er at foretrække. læs også få gode råd til vildtfuglefodring året rundt. placering af foderbræt. n ting er at købe det rette fuglekasse. lige så vigtigt
r det at placere fuglehuset et sted, hvor fuglene er trygge ved at færdes.
her er fugle og foderhuse for enhver smag i mange størrelser. du finder helt sikkert det helt rigtige fuglehus eller foderbræt, hvor fuglene kan komme og få læs imens de spiser. når områdets fugle først har fundet ud af, at de nemt kan finde føde hele året rundt i din have, vil du også kunne opleve, at de bygger flere reder rundt om i havens mange ...
foderbrætter og foderautomater er vigtige for havens fugle hele året. om vinteren når de ikke kan finde føde, men også forår og sommer når fuglene har unger. underkategorier. foderautomater. mangler du en fuglefoderautomat, så kig her. en foderautomat til fugle er med til at bringe liv i din have om vinteren.
fuglehuse, foderkasser og insekthuse. der findes ikke noget bedre end at nyde sin morgenkaffe på terrassen eller i haven, mens fuglene synger og holder dig med selskab. fugle i haven skaber liv og glade dage, og vil du tiltrække dem, er det en god id at tilbyde dem lidt ly i form af et fuglehus.
i bunden af dette fuglefoderbræt er kanter af akryl, som sørger for at holde styr på det foder du har lagt ud til fuglene. fuglefoderbrættet er oprindeligt designet af morten kristoffersen, og det er lavet af stål som har fået en sort pulverlakering.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Zinkbakken Webshop - Produkter til have, altan og terrasse
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 5.0% som VIP. Bliv VIP her
Ved Zinkbakken sælger vi kvalitetsprodukter til haven, altanen og terrassen, herunder højbede, plantekummer, altankasser og bålfade.

De er primært lavet i jern og stål, hvilket også betyder at vores ting er yderst holdbare og kan holde mange år frem.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Have, Altan, Terrasse, Højbed, Plantekumme, Altankasse, Bålfad
Populære søgninger: Højbede i jern, Vandingsbakke, Store plantekasser, Haveredskaber ophæng, Vandfast tusch, Stål kanter, Kapilærkasser tilbud, Køb højbed, Sorte huller, Flagermus kasse, Bakken dk, Støbejernsgryde med låg, Zinkbalje, Bakken dk åbningstider, Bålgryde emalje, Galvaniseret altan, Bålsted i haven, Hulplade stål, Støbejernsgryde, Grillriste, Soil blocker 20, Gulerodsfrø, 79 x 58
Webshoppen forhandler 965+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support