Forside

Fiberdug til planter - Zinkbakken Webshop

Fiberdug til beskyttelse af planter. beskytter varmer og giver større og tidligere udbytte. lægges over nysåede arealer og giver en mere jævn og højere temperatur samt fugtighed i jord og luft. beskytter mod insekter, fugle, kulde, vind m.v. skal ligge løst så planterne får plads til at vokse. fastgøres med fiberdugholdere.
fiberdug, p19 lutrasil 17 gm2 2,2 x 250 meter fiberdug til overdækning af grønsager, urter, jordbær, salat og andre lave vækster. luft, vand, og lysgennemtrængelig. isolerer mod kulde.
fiberdug, 15 m. køb hent i dit varehus. klar på 30 minutter slipper lys, vand og luft igennem og kan bruges til overdækning af både grøntsager, buske, græs og blomster. beskytter såningen mod insekter, fugle og småvildt og holder samtidig jordtemperaturen jævn, således at den beskytter spirerne mod både frost og ekstrem varme ...
når du skal til at vælge en fiberdug, er det vigtigt at den er uvbeskyttet, også selvom dugen bliver tildækket af flis, skærver eller lignende, da der kan komme huller i din belægning, hvilket betyder at
dugen vil få sol. en fiberdug der er uvbeskyttet er desuden også den mest effektive imod ukrudt.
du får også mulighed for at lave din egen muldjord og bidrager til et rigere mikrodyreliv. en anden potentielt motiverende faktor er, at det visse steder kan mindske udgifterne til afhentning af affald, hvis man selv tager sig af det komposterbare husholdningsaffald.
bekæmp ukrudtet med en fiberdug. en fiberdug er direkte fantastisk, når du skal bekæmpe ukrudt i haven. en fiberdug, også kaldet en ukrudtsdug, kan benyttes på både bar jord, til beskyttelsen af nytteplanter og som bekæmpelse mod ukrudt. mange ønsker både en flot og funktionel have og ukrudt er desværre med til at ødelægge dette.
fiberdug lader lys, luft og vand komme igennem, og kan bruges til overdækning af kartofler, grøntsager, buske, jordbær, græs og blomster. hvis du overdækker planterne er de beskyttet mod insekter, fugle fx duer og mindre vildt det vil samtidig holde temperaturen i jorden mere jævn og derved beskyttes planter mod såvel frost og for meget varme.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Zinkbakken Webshop - Produkter til have, altan og terrasse
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 5.0% som VIP. Bliv VIP her
Ved Zinkbakken sælger vi kvalitetsprodukter til haven, altanen og terrassen, herunder højbede, plantekummer, altankasser og bålfade.

De er primært lavet i jern og stål, hvilket også betyder at vores ting er yderst holdbare og kan holde mange år frem.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Have, Altan, Terrasse, Højbed, Plantekumme, Altankasse, Bålfad
Populære søgninger: Højbede i jern, Vandingsbakke, Store plantekasser, Haveredskaber ophæng, Vandfast tusch, Stål kanter, Kapilærkasser tilbud, Køb højbed, Sorte huller, Flagermus kasse, Bakken dk, Støbejernsgryde med låg, Zinkbalje, Bakken dk åbningstider
Webshoppen forhandler 965+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support