Forside

Bogstaver til væg - Zinkbakken Webshop

Vær opmærksom på, at når du vælger størrelse på bogstaverne, regnes højden fra nedhæng til øverste kant i teksten. altså hvis der er et lille bogstav, f.eks. f g j p q y vil højden regnes fra nederste spids af dem til øverste spids af de andre bogstaver, f.eks. b d f k l t.
bogstaverne til liquidminds skilt er i 2 mm tyk børstet messing, hvilket giver en mat ensartet overflade. i dette tilfælde har vi brugt stag til montage samt bøsninger, der gør, at bogstaverne kommer 5 mm ud fra væggen, så det ser ud som om de svæver. skriv og hør om mulighederne
bogstaver til dør skaber en hyggelig og personlig indretning i børneværelset. sæt barnets træbogstaver på døren, væggen eller i entreen. se udvalg her.
selvklæbende bogstaver og tal er en nem og hurtig måde at dekorere væggen eller lignende. du indtaster selv din tekst, og så skærer vi folien for dig i den valgte størrelse og farve. bogstaverne kan placeres på de fleste vægge, men de klæber bedst på plane overflader.
du kan finde alle bogstaverne i alfabetet og alle de ti tal. vi har træbogstaver og alubogstaver med og uden maling på, og det er muligt af mix
farverne samt træbogstaverne og alubogstaverne med hinanden. dette gælder uanset om du skal bruge nogle seje bogstaver til døren, til væggen eller måske som pynt på en kommode.
selvklæbende bogstaver og tal vi leverer alt indenfor folie tekster, bogstaver og stickers til postkassen, båden og børneværelset.
lav selv din egen wallstickertekstbogstaverne til væggen er lavet i mat folie..se mere. selvklæbende foliebogstaver krom spejl. spejl eller krombogstaver, udskåret i selvklæbende folie. folien er lavet af..se mere. transparente farvede foliebogstaver.
når du bestiller folie til din væg, kan du designe dine tekster og bogstaver, præcis som du ønsker det. du kan dermed designe et unikt wallsticker bestående af selvklæbende bogstaver og eller tal, som ingen andre hængende i deres hjem eller kontor. det er op til dig, om du ønsker et stort eller småt folieprint til din væg.
limspray til skabeloner stencils 119,00 dkk tilføj til kurv helvetica alfabet stencil store bogstaver 49,00 dkk 149,00 dkk vælg muligheder lusinda stencil små bogstaver ... stencil bogstaver 6 væg stencil 35 ukategoriseret 5 kurv

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Zinkbakken Webshop - Produkter til have, altan og terrasse
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 5.0% som VIP. Bliv VIP her
Ved Zinkbakken sælger vi kvalitetsprodukter til haven, altanen og terrassen, herunder højbede, plantekummer, altankasser og bålfade.

De er primært lavet i jern og stål, hvilket også betyder at vores ting er yderst holdbare og kan holde mange år frem.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Have, Altan, Terrasse, Højbed, Plantekumme, Altankasse, Bålfad
Populære søgninger: Højbede i jern, Vandingsbakke, Store plantekasser, Haveredskaber ophæng, Vandfast tusch, Stål kanter, Kapilærkasser tilbud, Køb højbed, Sorte huller, Flagermus kasse
Webshoppen forhandler 965+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support