Forside

Blomstereng frø - Zinkbakken Webshop

En blomstereng kan være mere eller mindre permanent. det afhænger i høj grad af hvilken frøblanding du vælger, men måske endnu mere om den løbende pleje og pasning samt dine forventninger til hvor meget knald der skal være på farverne og hvor mange forskellige blomster du ønsker.
tre vigtige skridt til en god blomstereng. 1 udpin jorden. skrab det øverste mørke muldlag af. helst ned til råjorden, men 10 cm kan gøre det. fyld op med bakkegrus fx 08 mm. 2 frø og planter. saml frø i omegnen eller udså en frøblanding af flerårige danske urter. undgå eksotiske planter, som ikke hører til i den danske natur.
frøblandingen består af mange forskellige græsser, vilde urter og blomster. blandingen blomstereng er ideel til at skabe en naturlig vild blomstereng. denne frøblanding giver en naturligt udseende eng, der indeholder en ret høj andel af naturlige græsser. den vilde blomstereng er flerårig, og kan med fordel slåes af en gang årligt.
denne alm. rajgræs promotor s sort er uden udløbere, den bredder sig alene via frø. hvis du lader græsserne smide frø, vil der komme meget mere græs året efter, derfor hvis du vil sikre blomster og andet år efter år fjerner du afklip inden græsserne smider frø. 40 gram rækker til ca. 5 kvm 100 gram til ca. 1215 kvm 250 gram til 3040 kvm
drys med let hånd græsfrøene ud, og følg efter med blomsterfrøene. det er vigtigt, at græsfrøene ligger nederst, for at give blo
sterne de bedste vækstbetingelser. når det er gjort, kan du vælge at tromle engen, og så skal den vandes. den nysåede blomstereng må gerne holdes fugtig i de første par måneder.
vil du gerne have en smukt blomstrende blomstereng, et frodigt blomsterbed eller højbede fulde af smukke sommerblomster, er der god grund til at købe kvalitetsblomsterfrø. på den måde får du det flotteste resultat. mange af de frøblandinger, der er til salg i butikkerne indeholder blot frø til mindre områder.
blomsterfrø og græsfrø. siden starten af 1980erne har vi hos nykilde troet på, at vi er nødt til at give naturen mere plads i forbindelse med os menneskers anvendelse af jorden. interessen for vilde blomsterfrø har været drivkraften for etableringen af nykilde, helt tilbage i 1980erne, så vi kunne tilbyde naturligt såmateriale til genskabning af ...
blomstereng frø og andet vildtfrø. få vilde blomster og planter med blomstereng frø. få en flot vild natur i din have eller mark med blomstereng frø, og pluk de flotteste vilde blomster buketter. ud over at engblomster ser flot ud, når de står på marken, så er det også med til øge dyrelivet eller absorbere vand ved diger m.m.
blomsterfrø. blomsterfrø til etårige og flerårige blomster. se også krydderurter som ofte får henrivende blomster under blomstring. vælg gerne insektvenlige blomster for at hjælpe insekterne og selv få dobbelt glæde. akeleje, nora barlow.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Zinkbakken Webshop - Produkter til have, altan og terrasse
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 5.0% som VIP. Bliv VIP her
Ved Zinkbakken sælger vi kvalitetsprodukter til haven, altanen og terrassen, herunder højbede, plantekummer, altankasser og bålfade.

De er primært lavet i jern og stål, hvilket også betyder at vores ting er yderst holdbare og kan holde mange år frem.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Have, Altan, Terrasse, Højbed, Plantekumme, Altankasse, Bålfad
Populære søgninger: Højbede i jern, Vandingsbakke, Store plantekasser, Haveredskaber ophæng, Vandfast tusch, Stål kanter, Kapilærkasser tilbud, Køb højbed, Sorte huller, Flagermus kasse, Bakken dk, Støbejernsgryde med låg, Zinkbalje, Bakken dk åbningstider, Bålgryde emalje, Galvaniseret altan, Bålsted i haven, Hulplade stål, Støbejernsgryde, Grillriste, Soil blocker 20, Gulerodsfrø, 79 x 58, Spejl 200x100, 120 x 15, Foderhus
Webshoppen forhandler 965+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support