Forside

Bålsted - Zinkbakken Webshop

Vil du gerne have hyggestunder i haven foran et varmt bål, så kan du her se en film og læse en trin for tringuide til, hvordan du kan anlægge et bålsted. du finder også alle materialerne hos jem fix.
bålsted, rørdele fra en kedel til bålsted. rørene er certificeret ikke at det skal bruges perfekte bålsted der holder ... 9293 kongerslev 30. jun.
bål og grillprodukterne fås i stort set alle størrelser, varianter og former. alle bål og grillfade samt skåle er fremstillet i 3 eller 4 mm stål. bålfad tilbydes i diameter ø60, ø80, ø100 og ø120 cm og i rå stål, corten stål og sort pulverlakeret stål.
find det bålsted eller fad, der passer bedst til jer på siden her, og bliv klar til masser af udendørs hygge på stranden eller i haven, når sommeren melder sin ankomst. hvis du har fået mod på mere grillehygge og udendørs madlavning, finder du på bilka.dk naturligvis også et stort udvalg af alt til grill.
bålsted, designhome, stort bålfad på hele 90 cm i diameter bålfad kan fås med eller uden ben. nyd et bål i haven med et lækkert bålfad i den størrelse der passer dig. der går ca. 46 måneder før den smukke rustne farve opnås. bålfadet leveres i metalfarve og langsomt kommer rustfarven.
bålsted i haven. et bålsted i haven skaber hygge, og de
er masser af muligheder, hvis du vil lave et hjemmelavet bålsted, selv om der findes mange halvfærdige løsninger, som fx bålfade og færdige ildsteder af forskellig art. du finder masser af inspiration og byggevejledninger her på hjemmesiden til, hvordan du kan bygge dit bålsted i ...
bålsted skaber hygge i haven. med et bålsted i haven eller på terrassen er det muligt at forlænge hyggen på terrassen, når mørket indtager mere og mere af dagen. i sommermånederne kan bålstedet bruges til at lave mad som for eksempel pizza, snobrød og pandekager, som alle i familien kan samles om.
med et bålsted er mulighederne mange. nyd varmen fra de ildrøde gløder eller eksperimentr med nye og spændende måder at lave mad på. et bålsted kan både bruges til at grille, koge, bage og stege. det vil sige at du kan tilberede alt fra popcorn og pandekager til lækre, italienske pizzaer og saftige burgere, der får mundvandet til at løbe.
bålsted og tilbehør. der findes ikke noget mere hyggeligt end en dansk sommeraften, hvor du sidder på terrassen med bålstedet ogeller terrassevarmeren tændt. det er uden tvivl noget, der bidrager til en god, hyggelig og afslappet stemning. hos bauhaus forhandler vi flere slags bålsteder, terrassevarmere og tilbehør dertil.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Zinkbakken Webshop - Produkter til have, altan og terrasse
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 5.0% som VIP. Bliv VIP her
Ved Zinkbakken sælger vi kvalitetsprodukter til haven, altanen og terrassen, herunder højbede, plantekummer, altankasser og bålfade.

De er primært lavet i jern og stål, hvilket også betyder at vores ting er yderst holdbare og kan holde mange år frem.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Have, Altan, Terrasse, Højbed, Plantekumme, Altankasse, Bålfad
Populære søgninger: Højbede i jern, Vandingsbakke, Store plantekasser, Haveredskaber ophæng, Vandfast tusch, Stål kanter, Kapilærkasser tilbud, Køb højbed, Sorte huller, Flagermus kasse, Bakken dk, Støbejernsgryde med låg, Zinkbalje, Bakken dk åbningstider, Bålgryde emalje
Webshoppen forhandler 965+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support