Forside

Væghængt skab til stuen - Yokha Webshop

Du får nemlig et flot og stilet skab, hvor du let kan vise dine fine vinglas, det dyre alkohol eller lignende frem i stuen og så er det virkelig dekorativt i sig selv. på den måde kan du opbevare alle dine ejendele et sted, hvor deres smukke design stadig kommer til deres ret. så behøver dine gæster ikke kun se dine samlinger, når du inviterer på middag i hjemmets spisestue .
det kan du finde hjælp til i denne guide. her har vi nemlig samlet vores bud 26 smukke vitriner til dit hjem indhold vis 1. sort vitrineskab tulino. 2. vitrine i massiv eg true. 3. nordal vitrineskab i jern.
skab orden med vitrineskabe til stuen skåle, vaser, bøger, grønne planter og andre dekorative indslag. der er plads til det hele i et vitrineskab, så længe du vælger den rigtige størrelse.
med et væghængt vitrineskab kan du slå to fluer med et smæk du får nemlig plads til ekstra opbevaring samtidig med, at du kan få fingrene i et flot og stilet skab, der kan pynte med dine flotte vaser, porcelænssæt, dyre alkohol eller hvad det nu måtte være. det er winwin
det er et stilfuldt møbel, som tager sig godt ud på væggen i stuen eller spisestuen. skænk med eller uden ben denne type skænk er klassisk, fordi den er let at placere på gulvet og ikke kræver arbejde med at hænge op. desuden kan du nemt flytte den rundt i hjemmet, hvis behovet opstår. væghængt skænk
med afsæt i moderne skandinavisk design, hjælper jysk med at møblere din stue, uanset om du mangler ny sofa, lænestol, puf, tvbord, reol, skænk, sovesofa, hjørnesofa eller s
fabord. gå på opdagelse i vores store udvalg og bliv inspireret. vi har altid et godt tilbud til dig. hylder. kommoder.
4.999,. spar 1.300,. sort pulverlakeret metal. afsendes fra 10082021. asgard hattehylde 80 x 15 x 34 cm. hattehylde i sort pulverlakeret metal. højde 15 cm, længde 80 cm, vægt 5,5 kg, breddedybde 34 cm. 799,. sort pulverlakeret metal og sæde i kunstlæder.
i vores udvalg af skabe til stuen har vi skabe i mange forskellige designs og materialer. der er altså med sikkerhed et skab, eller flere skabe, du kan bruge. vores skabe til stuen findes i mange forskellige udformninger og størrelser, så alt efter, hvad dit behov er, så kan du finde dit nye skab til stuen her på siden. se blandt andet glasskabe og skænke.
skåle, kander, grønne planter og andre dekorative indslag. der er plads til det hele i et vitrineskab. mangler du nyt bestik eller den helt rigtige figur eller lysestage, der kan understrege din stil, har vi et stort udvalg. med vores serier til stuen kan du matche skabe og andre møbler, så du får et sammenhængende udtryk.
find stuemøbler, der passer til din personlige stil og stue. når du udvælger nye møbler til stuen er det vigtigt at have stuens størrelse, vinkler samt lysindfald i mente. en stor og bastant sofa kan hurtig dominere en lille stue, mens en stor, lys stue med højt til loftet skal have møbler der kan fylde og mindske akustikken i rummet. du kan nemt tilføje personlighed til din stue indretning ved at placere en reol på endevæggen eller hænge hylder over sofaen.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Yokha Webshop - Brugskunst og møbler i genbrugsmateriale
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Brugskunst og møbler der er fremstillet af genbrugsmaterialer fx. reoler lavet af en gammel skibsstige, et smukt træfad håndskåret af genbrugstræ eller skabe lavet af ladet fra en gammel lastbil.

I butikken findes også nye produkter.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Brugskunst, Møbler, Genbrugsmaterialer
Populære søgninger:
Webshoppen forhandler 239+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support