Forside

Spejl træramme - Yokha Webshop

Spejle spejle med træramme spejle med træramme. vis som gitter liste. pr. side. faldende orden. 3 varer . spejl mamba spejl med lys træramme højde 200 cm . 5.499,00 kr47. classique rundt vægspejl . tilbudspris 7.695,00 kr ...
du kan finde spejle med fine detaljer som eksempelvis et spejl der kan hænge i en rem fra hay eller et spejl fra doiy formet som et øje. se hele udvalget her på siden og lad dig inspirere til alle rummene i dit hjem uanset om du mangler et på badeværelset, i stuen, soveværelset, i garderoben eller i entreen.
200 kr. vægspejl, b 48 h 95, spejl vægspejl figurspejl med facetslebet glas og massiv træramme med varm lød. spejlet er i flot og fejlfri stand uden ridser, revner, afslag eller lign. spejlet har både et ophængsingsbeslag i rammen samt øskner med dobbelt ophængningsvire.
annoncer med spejl med træramme på dba. stort udvalg af spejl med træramme til billige priser. på dba finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg
spejle med træramme. køb flotte spejle med træramme hos direkte import. vi har et spændende udvalg af spejle med træramme i mange forskellige størrelser, former og med forskellig typer træ. er du f.eks. på udkig efter et mindre spejl med træramme til ophæng i entreen, værelset eller garderoben, har vi flere modeller der vil passe til ...
mangler du et spejl til entren, soveværelset eller et af de andre rum i din bolig så kan du finde det ti
en lav pris her. du kan både bruge spejle til at se, hvordan du ser ud, inden du forlader hjemmet, ligesom du kan bruge dem til at sætte håret og få rummet til at se større ud.
så tænk spejle ind i indretningen af alle hjemmets rum også rum som stue, køkken og bryggers, hvor man normalt ikke vil finde et spejl. læs vores blog og få mere inspiration og flere indretningsideer til, hvordan du kan bruge spejle som vægdekoration , og som en del af din personlige indretning .
spejl i rå træramme. 5.600 kr. størrelse l80 x h180 cm. l80 x h180 cm 5.600,00 kr l100 x h200 cm 6.800,00 kr l140 x h230 cm 9.800,00 kr l140 x h260 cm 11.800,00 kr. læg i kurv. spejl i rå ramme af smukt patineret træ. spejlet fås i tre størrelser.
du kan både få små spejle til at hænge op på væggen, og små spejle, der kan stå i vindueskarmen, på bordet eller på hylden. i ikea finder du mange forskellige små spejle med rammer i materialer som stål og træ, og uanset om du er til romantiske krummelurer, organiske retroformer eller stram minimalisme, har vi et spejl, der passer til din personlige stil.
contour spejl med 2 led lamper, 60x120 cm 4.910 dkk. dimension rammespejl 80 cm med lys og lysstyring 5.150 dkk. dimension rammespejl 100 cm med lys og lysstyring 5.675 dkk. dimension rammespejl 120 cm med lys og lysstyring 6.195 dkk. makeupspejl ø21,6 cm på fod med 5x forstørrelse 1.355 dkk. corona rundt spejl ø75 cm med lys 3.055 dkk.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Yokha Webshop - Brugskunst og møbler i genbrugsmateriale
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Brugskunst og møbler der er fremstillet af genbrugsmaterialer fx. reoler lavet af en gammel skibsstige, et smukt træfad håndskåret af genbrugstræ eller skabe lavet af ladet fra en gammel lastbil.

I butikken findes også nye produkter.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Brugskunst, Møbler, Genbrugsmaterialer
Populære søgninger:
Webshoppen forhandler 239+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support