Forside

Kasse hylder - Yokha Webshop

3 fine kasse hylder., 3 stk kasse hylder, med skjulte beslag til ophængning på væggen. let brugt købt i ide møbler. ny pris 799kr. 5250 odense sv. 22. jun. træ reol . 75 kr. træ reol, reol i træ, passer til klods kasser, hylderne kan flyttes. da den er i rent træ kan den males.
hylder med længde på 220 cm vi har også hylder i mere skæve mål, og du vil derfor stort set altid kunne finde en eller flere hylder online hos os, der passer til dine behov. alternativt kan du købe en lang hylde og selv skære den til, så den bliver til flere mindre hylder, som er lige til at sætte op på dine vægge.
hylder kan bruges i alle boligens rum uanset om det er stue, køkken, entr eller badeværelset, der trænger til dekorativ indretning. det er ogs
en ideel måde at skabe ekstra opbevaringsplads. køb kurve der passer i størrelsen og udnyt hylderne som hængeopbevaring uden, at det syner rodet.
hylder i træ giver dig mulighed for at sætte dit eget personlige præg på indretningen, og de passer til de fleste boliger. i jem fix har vi træhylder i mange forskellige træsorter, blandt andet nyatoh, gran, ask, bøg og eg, så du har mulighed for at mixe og matche med dine øvrige træmøbler.
bogkasser og hylder i en verden, hvor man tilbringer mere og mere tid foran en skærm, er dt at have et bibliotek den rene luksus. giv dine bøger det hjem de fortjener med en af vores bogkasser. sale ekstraordinÆr stylistens valg como bogkasse grå, lakeret fra 2.549,00 kr. som vist 2.549,00 kr.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Yokha Webshop - Brugskunst og møbler i genbrugsmateriale
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Brugskunst og møbler der er fremstillet af genbrugsmaterialer fx. reoler lavet af en gammel skibsstige, et smukt træfad håndskåret af genbrugstræ eller skabe lavet af ladet fra en gammel lastbil.

I butikken findes også nye produkter.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Brugskunst, Møbler, Genbrugsmaterialer
Populære søgninger:
Webshoppen forhandler 239+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support