Forside

Inderpude - Yokha Webshop

Monteringspuder og pyntepuder er noget af det boligtilbehør, der er let at skifte ud og tilpasse efter indretningen og din personlige stil. du kan sætte dig eget præg på designet ved at sy dit eget betræk. hvis ikke du har udstyret, lysten eller evnerne til det, kan du med fordel købe flotte og billige pudebetræk til monteringspuden her hos jysk.
jysk har et stort sortiment af pyntepuder, sofapuder, gulvpuder, skumpuder, pøllepuder, monteringspuder og pudebetræk. vi har noget der passer til enhver stil uanset om du foretrækker print, mønster, imiteret pels, velour, silke, fløjl, fleece, chenille eller bomuld. se vores udvalg af klassiske, runde, boheme, retro og moderne puder her ...
inderpude. inderpuder der passer til vores pudebetræk. puderne er produceret i danmark og er med 100 hvide andefjer. betrækket er 100 tyk hvid bomuld, så fjerene ikke slipper ud. puden er allergivenlig nomite og oekotex certificeret.
køb en inderpude med naturfyld i 50x50 cm. til dine pudebetræk her. vi er dks st
rste webshop med altantilbehør. hurtig levering
pyntepuder og pudebetræk. inderpuder. inner inderpude. blød og behagelig og får den oprindelige form igen, når du har haft den i ryggen eller under hovedet for at få ekstra støtte. du skal bare supplere med et betræk, der matcher årstiden, stilen eller dit humør. artikelnummer 602.621.93. produktinformation.
disse monteringspuder er perfekte, hvis du ønsker at mixe en masse forskellige puder i forskellige størrelser. størrelsen 30 x 50 cm har ligeledes en god højde, hvis du har brug for lændestøtte til ryggen, når du sidder i sofaen, eller i lænestolen. denne størrelse monteringspude, er også perfekt som pyntepude, og eller rygstøtte til sengen.
inderpuder. om du har fundet et pudebetræk, syet dit eget eller din gamle puder trænger til en ny inderpude, finder du her monteringspuder i forskellige størrelser og med fyld af andefjer eller polyester. fyld af andefjer føles luftigt, giver kroppen god støtte og er med til at holde på varmen. 30..

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Yokha Webshop - Brugskunst og møbler i genbrugsmateriale
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Brugskunst og møbler der er fremstillet af genbrugsmaterialer fx. reoler lavet af en gammel skibsstige, et smukt træfad håndskåret af genbrugstræ eller skabe lavet af ladet fra en gammel lastbil.

I butikken findes også nye produkter.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Brugskunst, Møbler, Genbrugsmaterialer
Populære søgninger:
Webshoppen forhandler 239+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support