Forside

Fransk bestik laguiole - WiStore Webshop

Laguiole tlf. 23 72 48 48 kundeservicelaguiole.dk hos os er du garanteret 100 ægte laguiole produkter. vores produkter er fra den franske by laguiole som er kendt for sin høje standard.
de smukke og let genkendelige knive og det tilhørende bestik stammer fra laguiole i frankrig bestikket er anerkendt og bruges på michellin restauranter
laguiole. laguiole er et fransk brand, der er kendte for deresproduktion af især knive, men også andre former for bestik. helt konkret erlaguiole navnet på en lille, fransk by med omkring 1.000 indbyggere. i detteområde har der siden 1800tallet været tradition for at lave folkeknive, og deter herfra inspirationen til laguioleknive er opstået.
den gamle knivsmedje forge fransk for smedje de laguiole har hjemme i den lille by laguiole midt i centralmassivet. vi befinder os for alvor på landet, midt i koland, et frodigt og ubeskriveligt smukt landskab af plateauer og udslukte vulkaner, hvor horder af koracen la vache aubrac med klokker om halsen trasker stilfærdigt omkring og gumler på græs, mens fluerne flokkes om dem.
laguiole. laguiole er franske knive, bestik og tilbehør i absolut verdensklasse. de smukke og let genkendelige knive og det tilhørende bestik stammer fra den lille provinsby laguiole i frankrig. byen er kendt for sine stolte traditioner indenfor produktion af knive, der rækker omkring 200 år tilbage i tiden.
chteau laguiole bestik. chteau laguiole p
oducerer fransk kvalitetsbestik. det er håndlavet og der er kælet for detaljerne. du finder steakknive og steakgafler i materialer som sort horn, med og uden struktur, ibenholt og oliventræ, med og uden stålkrave. bestikket skal helst vaskes i hånden.
denne serie fra laguiole er klassisk og cool, og bestikket giver et fedt touch til et fint dækket bord. du får 1 trækasse med 6 stk. klassisk design høj kvalitet laguiole at der ligger traditioner og mange års håndværk bag chteau laguioles bestik, mærker du, straks du får det i hånden.
gør som franskmændene og dæk bord med laguiole bestik. køb nu og få hurtig levering. mangler du nyt til boligen, kan du finde både sengetøj, boligartikler, køkkenudstyr og stel til borddækningen
der har været fremstillet knive i mere end 150 år i den lille by laguiole i det smukke landskab midt i centralmassivet i det sydlige frankrig. det var en beskeden dolk, som bønderne i aubacområdet anvendte, der gav inspirationen suppleret med en tradition for foldeknive, som tilrejsende bønder fra det nordlige spanien bragte til området engang i 1800tallet.
laguiole bestik til fest og hverdag til et stilfuldt middagsbord hører stilfulde knive og gafler, hvilket laguiole bestik er anerkendt og eftertragtet for rundt i verden. her er ganske enkelt tale om håndværk i en nærmest uovertruffen kvaltitet og elegance, hvilket du hurtigt fornemmer, når du får laguiole bestik i hæn

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
WiStore Webshop - Mærkevarer indenfor bolig- og livsstil
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 4.0% som VIP. Bliv VIP her
WiStore.dk sælger mærkevarer indenfor bolig- og livsstilsprodukter.

Fri fragt ved køb over 400 kr.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
3.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Populære søgninger: Marinade sprøjte, Nordic sense robotstøvsuger, Silikonelåg til gryder, Sabatier laguiole, Bedste mælkeskummer, Cykeltøj dame, Pure shots pris, Craft cykelbukser, Gaveideer dk rabatkode, Solar butikker, Fransk bestik laguiole, Summerbird julekalender, Soehnle leifheit, Summerbird chokolade julekalender, Lyngby highball glas, Paul nicolle chablis, Wisdom panel login, Børnestrømper, Liquid gold prosecco, Carstensens tehandel, Wine finer deluxe
Webshoppen forhandler 612+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support