Tarte flambe r frankrikes svar på pizza och så gott att servera fre maten, som hel rtt eller kanske mysmat till valborgsmssokvllen. testa får ni knna hur gott det r. tarte flambe, på den supertunna degen r det crme fraiche, lk och ost. den ena med skinka och den andra med ljrom. on a floured kitchen counter, rollout the dough into a circle of about 1 millimetre thick. place on a floured baking sheet. spread in the fromagecream mixture, then lay the onions, lardons and a tablespoon of oil. let cook in the oven for about 10 minutes the edges must be nice and brown. auch wenn die tarte flambe keine hefe hat, so mchte ich euch dennoch einen vorzug der kenwood cooking chef gourmet nennen. die kann ja auch ko
hen und erwrmen und fngt schon bei temperaturen von 20 grad an. ich stelle, gerade bei hefeteigen immer eine temperatur von 37c an, damit der teig gut gehen kann. tarte flambe eller flmmenkeche stammer fra det alcassiske køkken i det nordøstlige frankrig. det er nærmest en hvid pizza bortset fra at der ikke bruges gær i dejen. den er god som en snack eller en lille frokostret. den lækre, lette pizza med creme fraiche, løg og skinke matchede madkulturen i både den franske og den tyske del, og derfor blev opskriften adopteret og integreret i både i den tyske og den franske kultur. derfor finder du den klassiske opskrift på tarte flambe hr under navnet flammkuchen. spændende variationer af tarte flambe
Bliv GRATIS en del af et fællesskab hvor vi drikker vin til Europas laveste pris, ikke betaler for fragt og hvor der er 100% nydelsesgaranti på alle flasker.
Som en del af Winefamly får du ikke bare gode fordele når du handler vin - du får også masser af kyndig vejledning og sjove måder at finde ny vin på:
- Smagstest som finder vin til dig
- Lette værktøjer til at kombinere vin og mad
- Se andres anmeldelser af vin
- Del dine egne oplevelser med vinen
- Få personlige anbefalinger
OBS. WineFamly giver altid den første omgang, i form af 50 kr. som du kan bruge på dit første køb over 399 kr. ved tilmelding til deres nyhedsbrev. Og skulle du fortryde kan du altid melde dig ud igen
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.