Forside

Rødvinspletter på skjorte - Winefamly Webshop

Der duppes varmt vand på bagsiden af tøjet med henblik på at smelte voksen. der suges forsigtigt efter med trækpapir. eventuelle kulørte skjolder behandles med sprit. vin. tøj, der skal kogevaskes rødvinspletter strøs med salt. lad det virke, dup med citronsaft og vask med varmt vand.
din skjorte eller dug kan stadig reddes. du skal blot koge noget mælk og lade det afkøle. det område af dugen eller tøjet som plettet er på, dyppes efterfølgende i mælken. slut af med at vaske skjorten eller dugen, som du normalt ville gøre det. nu ved du hvordan du nemt kan fjerne rødvinspletter på gulvtæpper, tøj og duge.
hæld hvidvin på pletten. start med at hælde hvidvin på rødvinspletten, da hvidvin neutraliserer rødvin. kom herefter bagepulver på . drys en del bagepulver udover pletten, efter at have neutraliseret med hvidvin. støvsug bagepulveret efter virkningen stopper. bagepuleverets virkning stopper cirka efter en times tid.
et simpelt råd, som vi plejer at følge, og som også er et godt husmorråd, er at anvende ganske almindeligt ufarvet opvaskemiddel. du tager noget ufarvet opvaskemiddel og kommer det på skjorten, blusen eller dugen altså direkte på rødvinspletten. kom det derefter i en plasticpose og luk sammen, så det ikke udtørrer.
start med at hælde hvidvin på rødvinspletten. rør derefter en blanding sammen af bagepulver og vand i forholdet 31. denne blanding skal fordeles på pletten og have lov til at virke i en times tid. stænk af og til lidt vand på bagepulveret for at holde pletten fugtig.
rødvin på hvid skjorte behøver ikke betyde verdens undergang. bevæbnet med disse tips kan du nøjes med at blive lidt ærgerlig over at have spildt et godt glas cabernet sauvignon. pletten på din hvide skjorte skal du nok få væk. dup forsigtigt med en serviet eller klud for at fjerne overskydende væske. drys salt på pletten.
den første tanke, der slår dig er dog om din nye skjorte og yndlingsjakkesættet er kaput. det er nemlig almindeligt kendt at et fyldigt ballonglas med god rødvin det behøver ikke være god rødvin, kan lave uoprettelig skade på tøj. men, men, men. der er godt nyt. det viser sig nemlig, at rødvinspletter på tøj sagtens kan fjernes.
rødvinspletter er ofte meget vanskelige pletter. dette skyldes at rødvin har en masse farvestof i sig. dette udgør en stædig plet. vi kan opdele rødvinspletter i 3 hovedkategorier. rødvinspletter på tøj, såsom dug, skjorte og tøj lavet af uld. pletter af rødvin på gulv og møbler, såsom trægulv og træmøbler og gulvtæppe.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Winefamly Webshop - Bliv gratis medlem

75 Har anvendt dette
Bliv VIP her
Bliv GRATIS en del af et fællesskab hvor vi drikker vin til Europas laveste pris, ikke betaler for fragt og hvor der er 100% nydelsesgaranti på alle flasker.

Som en del af Winefamly får du ikke bare gode fordele når du handler vin - du får også masser af kyndig vejledning og sjove måder at finde ny vin på:

- Smagstest som finder vin til dig
- Lette værktøjer til at kombinere vin og mad
- Se andres anmeldelser af vin
- Del dine egne oplevelser med vinen
- Få personlige anbefalinger

OBS. WineFamly giver altid den første omgang, i form af 50 kr. som du kan bruge på dit første køb over 399 kr. ved tilmelding til deres nyhedsbrev. Og skulle du fortryde kan du altid melde dig ud igen

- Hos WineFamly er der ingen binding.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Bliv gratis medlem.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 20.00 50.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Vin, Wine, Winefamly, Spiritus, øl
Populære søgninger: Winefamly, Winefamly com, Winefamly konkurs, Italiensk rødvin, Julevin, Alsace druer, Thylandia gin, Køb vin, Gin pakke, Vin til coq au vin, Founders pilsner, Alt om vin, Vin typer, Rødvin af tøj, Wave series by carmen, Finca los primos cabernet sauvignon, Rødgrød med rabarber, Small beer session pale, Kosta glögg alkoholfri, Muslinger i hvidvin, Quinta das carvalhas 20 year tawny port
Webshoppen forhandler 1885+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support