Forside

Bedste vinglas - Winefamly Webshop

Vinglas find vinglas til enhver anledning. køb rødvinsglas, hvidvinsglas, champagneglas og snapseglas hos imerco. find gode tilbud på kendte mærker. se mere her
spiegelau vinglas er en meget hyppig vinder af bedst i test. adskillige medier har i deres søgen efter det bedste vinglas kåret spiegelau som vinder. glassene vinder ofte foran store og dyre glas fra riedel, zalto eller andre. altid vinder spiegelau når det kommer til at finde det bedste vinglas til prisen.
vi har til alle anledninger, og du kan finde både hvidvinsglas, rødvinsglas, champagneglas, dessertvin mm. vi har et godt udvalg af billige vinglas såvel som lidt dyrere varianter fra de kendte mærker. dæk bord med de bedste vinglas. med de rigtige vinglas til henholdsvis rød og hvidvin kan du dække et flot bord til hverdag og fest.
dette er i
min verden smukkeste vinglas, der findes. riedel sommelier bourgogne grand cru kom på markedet tilbage i 1959, og det var en landvending inden for vinglas, som tidligere handlede langt mindre om funktionalitet. prisen er til gengæld også høj 600 kr per glas.
vælg 3 forskellige glas, gerne et stort rødvinsglas, et lille hvidvinsglas og et 3. efter eget valg, evt. et vandglas. størst oplevelse vil du få ved at vælge så forskellige glas som muligt. hæld koldt vand i alle 3 glas og smag på vandet.
riedel vinglas er en af verdens største producenter af smukke glas til vin. disse glas er specialdesignet til at give dig den absolut bedste smagsoplevelse. et rigtig glas til vinen er utroligt vigtigt for vinoplevelsen, og kan ifølge eksperter tilføre vinen op til 5 point ekstra på robert parkers 100 point skala.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Winefamly Webshop - Bliv gratis medlem

75 Har anvendt dette
Bliv VIP her
Bliv GRATIS en del af et fællesskab hvor vi drikker vin til Europas laveste pris, ikke betaler for fragt og hvor der er 100% nydelsesgaranti på alle flasker.

Som en del af Winefamly får du ikke bare gode fordele når du handler vin - du får også masser af kyndig vejledning og sjove måder at finde ny vin på:

- Smagstest som finder vin til dig
- Lette værktøjer til at kombinere vin og mad
- Se andres anmeldelser af vin
- Del dine egne oplevelser med vinen
- Få personlige anbefalinger

OBS. WineFamly giver altid den første omgang, i form af 50 kr. som du kan bruge på dit første køb over 399 kr. ved tilmelding til deres nyhedsbrev. Og skulle du fortryde kan du altid melde dig ud igen

- Hos WineFamly er der ingen binding.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Bliv gratis medlem.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 20.00 50.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Vin, Wine, Winefamly, Spiritus, øl
Populære søgninger: Winefamly, Winefamly com, Winefamly konkurs, Italiensk rødvin, Julevin, Alsace druer, Thylandia gin, Køb vin, Gin pakke, Vin til coq au vin, Founders pilsner, Alt om vin
Webshoppen forhandler 1885+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support