Forside

Suv hybridbiler - Vind den nye Yaris Cross

Suzukis store suv across, i plugin hybrid med elektrisk rÆkkevidde pÅ op til 75 km 19 alufælge, aut.gear, varme i rat, 2 zone klima, elektrisk kabinevarmer, fjernb. c.lås, nøglefri betjening, adaptiv fartpilot, parkeringssensor bag, parkeringssensor for, fartpilot, kørecomputer, infocenter, auto. nedbl.
toyota rav4 hybrid er en innovativ hybridbil. sofistikeret, rummelig og stærk rav4 er en hybrid suv, der giver dig det alt det, du drømmer om. den nye rav4 plugin hybrid er til dato den mest kraftfulde og mest brændstoføkonomiske suv fra toyota.
den nye peugeot 3008 suv hybrid kombinerer kraft og raffinement med en lang række teknologier, der medvirker til at give en unik køreoplevelse. de to motorer hybrid 225 hk fwd i og hybrid4 300 hk awd i, der kombinerer forbrændingsenergi og elektrisk energi, er effektive og dynamiske. når du kører 100 elektrisk, får du de bedste køreoplevelser.
hvad er en suv suv står for sport utility vehicle en sportslig brugsbil. det var oprindeligt biler med firehjulstræk, som også var bygget til almindelig kørsel på asfaltveje, der blev betegnet som en suv. i dag dækker suvbetegnelsen mest over biler med høj frihøjde, en høj siddeposition og et lidt råt ydre.
og du vælger selv, om din glc plugin hybrid skal køre på benzin eller diesel. i glc 300 de 4matic suv suppleres elmotoren af en dieselmotor med 194 hestekræfter, og i glc 300 e 4matic suv af en benzinmotor med 211 hestekræfter. mere om vores plugin hybrider
gle
lugin hybrid nye standarder for elektrisk rækkevidde og kørekomfort. den mægtige suv kombinerer nemlig dynamikken fra en ydelsesstærk elmotor på 136 hestekræfter og 440 nm med en kompetent dieselmotor, som både forlænger rækkevidden og hæver den samlede ydelse til 320 hestekræfter.
op til 50 på el en toyota hybridbil kører helt op til 50 af tiden på el. bilen skifter selv fra el til benzin og omvendt, så du altid får den mest miljørigtige og økonomiske køretur. ledningsfri toyota hybridbiler er altid ledningsfri, og oplader automatisk under kørsel. det eneste, du skal gøre, er at tanke benzin.
fords avancerede hybridteknologi er designet til at levere en renere, mere støjsvag og mere sofistikeret tilgang til kørsel med suv. kuga ecoblue diesel fwd og awd og ecoboost er lige så sofistikerede og tilbyder avancerede ikkehybride motormuligheder. valget er dit.
ny citron suv c5 aircross plugin hybrid er udstyret med brede sædepuder på både sæder og ryglæn. designet er en kombination af højdensitetsskum som kerne og en overflade bestående af et 15 mm tykt lag teksturskum som giver både fører og passagerer en usædvanlig høj sidde og kørekomfort. afhænger af udstyrsniveau
mercedesbenz gla kompetent pluginhybrid med unoder. suvx27en mercedesbenz gla er en af de mest vellykkede og velkørende pluginhybrider i sin klasse. desværre skuffer både køreassistent og skærmløsningen. rækkevidden på el er flot, mens benzinforbruget ikke imponerer. pris 434.900 kr.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Vind den nye Yaris Cross - Værdi af +320.000 kr

56 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 4.00 som VIP. Bliv VIP her
Vil du vinde en bil?

Lige nu har du chancen for at vinde den spritnye Toyota Yaris Cross til en værdi af over 320.000 kr. og andre fede præmier.

Det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig Toyotas nyhedsbrev, og så modtager du automatisk en mail med en quiz!

Du er samtidigt med i konkurrencen om lækre præmier, som er med til at forsøde tilværelsen og skabe unikke oplevelser.

Quizzen slutter den 8. september 2021.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Udfyld formularen.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 3.00
Betingelser:  Vindere kontaktes direkte.
Du kan kun deltage i konkurrencen hvis du ikke er tilmeldt i forvejen.
Nyhedsbreve kan altid afmeldes igen.
Tags: Toyota, Bil, Hybrid
Populære søgninger: Toyota forhandler, Toyota leasing denmark, Ny toyota auris, Hybridbil brugt, 7 personers hybrid bil, Toyota rav4 danmark, Brugt hybridbil, Toyota priser, Toyota dk leasing, Toyota fredericia, Toyota frederikssund, Toyota brugte biler til salg, Billig ny bil, Rav4 plug in hybrid pris, Toyota aygo dk
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support