Forside

Oktan 100 pris - Vind den nye Yaris Cross

Shell vpower 100 oktan koster det samme som 99udgaven. så i dette eksempel betaler du, sammenlignet med 95 oktan, omkring 200 kr. ekstra om måneden eller ca. 2.500 kr. årligt for en benzin, der giver mere motorkraft og renser motoren, mens du kører.
nyeste listepriser for danske selskaber på blyfri benzin oktan 92, blyfri benzin oktan 95, blyfri benzin oktan 100 og diesel nyeste listepriser på brændstof for danske selskaber listepriser for de største selskaber, der findes på det danske marked.
oktan downlight krom. mærke struhmean 5901477336737type downligh. 657 kr. inkl. fragt. 567 kr.
shell vpower 100 oktan. er højoktanbenzin i topkvalitet. udviklet til at fjerne og forebygge belægninger i motoren. det høje oktantal hjælper motoren med at yde optimalt.
tank oktan 100 i hele landet. du kan tanke oktan 100 på stort set alle oks tankstationer i hele danmark. uanset om turen går til gedser eller gredstedbro, skagen eller slagelse, kan du altid tanke oktan 100 lige i nærheden. find nærmeste oktank her nogle ganske få oktankstationer fører ikke oktan 100 pga. begrænset tankkapacitet
shell vpower 100 oktan højoktanbenzin i topkvalitet er udviklet til at fjerne og forebygge belægninger i benzinmotorer og det høje oktantal hjælper motoren med at yde optimalt. i de fles
e biler hjælper højoktanbenzin motoren til at køre med et højere forbrændingstryk og dermed højere kompression af benzin og luftblandingen under forbrændingen uden selvantændelse.
100 oktan er defineret som egenskaber, der svarer til, at benzinen kun indeholdt isooktan. i praksis indeholder den dog op til 1.400 forskellige kemiske forbindelser, men testen, der foregår på en standardiseret testmotor, måler kun på de to kulbrinter, fordi de giver et stabilt måleresultat.
da vi for et år siden lavede samme test, havde shell kun deres oktan 99 vpower, og her udråbte vi ok 100 til vinder af testen, men med shells nye oktan 100 vpower viser testen, at det er fuldstændig dødt løb målt på aki tallet, som i begge tilfælde er 94,85.
men med oktan 100 får den yderligere 6,4 hestekræfter. det er nok de færreste ceedejere, der vil betale ekstra for en god håndfuld hestekræfter, men hvis du er n af de få, kan du trygt påstå, at du synes, din bil kører bedre. 324.800 kr.
ja, oktan 100 benzin er lidt dyrere end oktan 95. oks højoktansprodukt har en højere indkøbspris og distributionspris. derfor er prisen på standeren cirka en krone højere end oktan 95 benzin. se okx27s aktuelle listepriser. oktan 100 er til dig, der ikke vil gå på kompromis. heller ikke på brændstoføkonomien.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Vind den nye Yaris Cross - Værdi af +320.000 kr

55 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 4.00 som VIP. Bliv VIP her
Vil du vinde en bil?

Lige nu har du chancen for at vinde den spritnye Toyota Yaris Cross til en værdi af over 320.000 kr. og andre fede præmier.

Det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig Toyotas nyhedsbrev, og så modtager du automatisk en mail med en quiz!

Du er samtidigt med i konkurrencen om lækre præmier, som er med til at forsøde tilværelsen og skabe unikke oplevelser.

Quizzen slutter den 8. september 2021.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Udfyld formularen.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 3.00
Betingelser:  Vindere kontaktes direkte.
Du kan kun deltage i konkurrencen hvis du ikke er tilmeldt i forvejen.
Nyhedsbreve kan altid afmeldes igen.
Tags: Toyota, Bil, Hybrid
Populære søgninger: Toyota forhandler, Toyota leasing denmark, Ny toyota auris, Hybridbil brugt, 7 personers hybrid bil, Toyota rav4 danmark, Brugt hybridbil, Toyota priser, Toyota dk leasing, Toyota fredericia, Toyota frederikssund
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support