Forside

Hvordan virker hybrid - Vind den nye Yaris Cross

En mildhybrider primært en benzin eller dieselbil, hvorder kun i kort tid kobles en lille elektrisk motor, deri nogle tilfælde hjælper til under acceleration. elmotoren fungerer som en generator, der lader batteriet op, ogi nogle tilfælde også somstartermotor. mildhybridbilernes batterier er små og bliver hurtigt afladede.
hvordan fungerer en hybridbil en toyota hybridbil har en el og benzinmotor i n. og hybridbilen vælger selv, hvornår den kører på el, og hvornår den slår over på benzin. hybridbilen oplader automatisk, når den kører, og du kan køre helt op til 50 af tiden på el, afhængig af hvordan du kører bilen.
hvordan virker en hybridbil kort fortalt er hybridteknikken udviklet til at få bilerne til at køre længere pr. liter benzin. den energi der normalt spildes på eksempelvis at bremse eller køre ned af bakke, opsamles i en hybridbil af en generator der så omdanner det til strøm og lagre det på bilens batteri.
hvordan fungerer bremsesystemet i en el og hybridbil når du træder på bremsen i en el eller hybridbil, er det ikke helt det samme, der sker, som når du træder på
remsen i en konventionel bil. i el og hybridbiler bruger man den elektriske motor til at bremse køretøjet.
bilen bliver elektrisk drevet op til 25 kmt hvilket er grunden til at hybridbiler er mest effektive i byen. under normal cruising, dvs. når man kører hurtigere en 25 kmt, tager forbrændingsmotoren over for den elektriske motor. benzinmotoren driver også en generator som oplader batteriet der driver den elektriske motor.
mildhybrid systemet reducerer brændstofforbruget. princippet bag de to systemer 12v og 48v er helt ens. på motoren sidder der en stor startergenerator, som er forbundet til krumtappen via en rem. enheden fungerer som en elmotor, som er koblet sammen med et lithiumion batteri, der opsamler gratis energi, når speederen slippes.
hvad er en plugin hybrid plugin betyder sæt stikket i og angiver, at det er en bil med stik til et eksternt kabel og et batteri, der kan lades inden afgang. drivlinen har to typer af motorer, derfor kaldes den en hybrid. rækkevidden på strøm på moderne plugins er typisk 4055 km, hvilket realistisk vil sige 2040 km i normal kørsel.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Vind den nye Yaris Cross - Værdi af +320.000 kr

52 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 4.00 som VIP. Bliv VIP her
Vil du vinde en bil?

Lige nu har du chancen for at vinde den spritnye Toyota Yaris Cross til en værdi af over 320.000 kr. og andre fede præmier.

Det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig Toyotas nyhedsbrev, og så modtager du automatisk en mail med en quiz!

Du er samtidigt med i konkurrencen om lækre præmier, som er med til at forsøde tilværelsen og skabe unikke oplevelser.

Quizzen slutter den 8. september 2021.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Udfyld formularen.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 3.00
Betingelser:  Vindere kontaktes direkte.
Du kan kun deltage i konkurrencen hvis du ikke er tilmeldt i forvejen.
Nyhedsbreve kan altid afmeldes igen.
Tags: Toyota, Bil, Hybrid
Populære søgninger: Toyota forhandler, Toyota leasing denmark, Ny toyota auris, Hybridbil brugt, 7 personers hybrid bil, Toyota rav4 danmark, Brugt hybridbil, Toyota priser, Toyota dk leasing, Toyota fredericia, Toyota frederikssund, Toyota brugte biler til salg, Billig ny bil, Rav4 plug in hybrid pris, Toyota aygo dk, Ny billig bil, Toyota varde, Privatleasing toyota
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support