Forside

Vitrineskab sort metal - Unishop Webshop

Hbsch sort metal vitrineskab med jern net. hvis du er vild med det rå og industrielle design, kan du med fordel vælge dette flotte vitrineskab fra hbsch. vitrineskabet er lavet af sort metal, og i stedet for traditionelle glaslåger kommer dette vitrineskab med et jern net, som sidder på 3 sider af vitrineskabet.
cassis vitrineskab smalt, sort metal2 glashylder. elegant vitrineskab med en låge og to glashylder der medfølger to sæt greb , et i sort og et i messing serien er lavet i rustikt, industrielt metal som er pulverlakeret, der vil være variationer i overfladen samt svejsninger, ikke to produkter er ens. tidligere dkk 2.999,.
et klassisk vitrineskab i træ med udskæringer og metal gren giver hygge og stabilitet til stuen, køkkenet eller entren. tvilum laver smukke klassiske vitrineskabe i mange størrelser. vælger du et vitrineskab med glaslåger giver det en lethed og er samtidig en måde at fremvise smukke pynteting uden at de samler støv.
vitrineskabe i metal rå og rustik det er stilen, der kendetegner alle vitrineskabe i denne kategori. indretning med skabe i metal giver en mere industriel og kantet indretning. samtidigt giver metalskabe kant og kontrast i den feminime og landlige stil. vi har flere forskellig leverandører af vores metal skabe.
find dit nye vitrineskab i metal hos direkte import. vi
har et stort udvalg af vitrineskabe i metal og jern vælg mellem masser af modeller. gratis levering.
elegant vitrineskab med to låger og tre glashylder der medfølger to sæt greb , et i sort og et i messing serien er lavet i rustikt, industrielt metal som er pulverlakeret, der vil være variationer i overfladen samt svejsninger, ikke to produkter er ens.
annoncer med vitrineskab sort metal på dba. stort udvalg af vitrineskab sort metal til billige priser. på dba finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg
steel vitrineskab i sort metal opnå et industrielt look i din indretning med steel vitrineskab fra bepurehome. bag de to glaslåger befinder sig tre rummelige hylder, med plads til at opbevare smukke glas eller andre dekorative genstande. nederst på vitrinen er et seperat rum gemt bag en lukket låge, hvor andre ting kan gemmes bag.
true vitrineskab. vitrineskab i massivt olieret egetræ med glaslåger. ben i sort pulverlakeret metal. maxbelastning 10 kg pr. hylde. true er kendetegnet ved det autentiske look. dette ses ved variationerne i farve og åretegninger, og på de synlige knaster og revner. højde 180 cm, længde 100 cm, vægt 73 kg, breddedybde 40 cm.
oakura vitrineskab i egetræsfinr og metal h230 cm sort. vitrineskab i et design fra hollandske richmo. fri fragt. 22.999 kr.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Unishop Webshop - Møbeler og brugskunst
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
UniShop er din nye moderne universelle online møbel og brugskunst butik.

Du finder et kæmpe udvalg af lækre spiseborde og stole, i moderne og klassisk stil, samt et bredt udvalg af alverdens andre møbler til dit hjem.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Møbeler, Brugskunst, Spiseborde, Stole
Populære søgninger: Metalhylde, Bardisk til hjemmet, Bænk indendørs, Lockerskab, Moderne skænk, Væghylde, Stolehynder, Hvid reol til væg, Stumtjener hvid, Køb møbler på nettet, Store krukker til stuen, Miss etoile dk, Spisebord rundt eg, Barstole med ryglæn, Indendørs bænk, Vitrineskab sort metal, Spisebord tilbud, Runde spiseborde med udtræk, Safiiya, Cafebord hvid, Træ spisebord, Drejestol stof, Hvidt sengebord, Chaiselong sofa tilbud
Webshoppen forhandler 3008+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support