Forside

Violinfigen - Unishop Webshop

Violinfigen også kaldes ficus lyrata, er en utrolig populær plante. desværre er vi rigtig mange der har problemer med at passe denne her smukke plante. det burde ellers være så nemt, men det volder mange problemer. den er let at kende med sin store flotte, grønne blade der, som navnet antyder, er formet som violiner.
violinfigen. violinfigen også kaldet ficus lyrata. violinfigen er en fin grøn indendørsplante på ca. 80100 cm. det er selvfølgelig muligt at bestille din plante med krukke og underskål eller unden. denne plante er nemt at passe og er en meget holdbar plante du kan få. pasning vanding ca. 34 gang om måneden.
violinfigen 230250 cm. violinfigen også kaldet ficus lyrata. violinfigen på ca. 230250 cm. høj. stor dekorativ plante at have i sit hjem eller på kontoret. planten er luftrensende og er med til at skabe et bedre indeklima. det er selvfølgelig muligt at bestille din plante med krukke og underskål eller uden.
sammenlign priser og læs anmeldelser af violinfigen brugskunst. klik her og find den bedste pris nu
en violfigen trives bedst i varme omgivelser, helst omkring 2124, og med så meget lys som muligt dog ikke direkte solskin, da det kan skade bl
dene. og så er det bedst, hvis planten for lov at stå lidt for sig selv, så man virkelig kan nyde dens pragt.
violinfigen ficus lyrata er en populær stueplante med smukke violinformede blade. planten stammer fra vestafrika, men vokser også vildt flere steder i sydeuropa. violinfigen bliver allersmukkest på en lys plads, hvor den kan få lys fra flere sider samtidig.
min violinfigen vokser helt vildt meget for tiden, og det er simpelthen bare så hyggeligt at følge med i. vanding og jord. violinfigen kræver moderat vanding. jeg vander min 12 gange om ugen. jeg sørger for den hele tiden er let fugtig i potten. jeg omplanter min violinfigen, når dens rødder, når dens rødder begynder at stikke ud under bunden.
violinfigen, ficus lyrata, er faktisk et hurtigt voksende træ fra figenslægten, som har sit navn efter sine imponerende violinformede blade. i naturen kan en violinfigen blive helt op til 12 m høj, men hjemme i vores stuer bliver den typisk ikke højere end 3 m høj.
violinfigen ficus lyrata tives bedst et lyst værelse med stor luftfugtighed. den bør vandes i underskålen. formering violinfigen formeres ved stiklinger det bedste formeringstidspunkt er foråret.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Unishop Webshop - Møbeler og brugskunst
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
UniShop er din nye moderne universelle online møbel og brugskunst butik.

Du finder et kæmpe udvalg af lækre spiseborde og stole, i moderne og klassisk stil, samt et bredt udvalg af alverdens andre møbler til dit hjem.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Møbeler, Brugskunst, Spiseborde, Stole
Populære søgninger: Metalhylde, Bardisk til hjemmet, Bænk indendørs, Lockerskab, Moderne skænk, Væghylde, Stolehynder, Hvid reol til væg, Stumtjener hvid, Køb møbler på nettet, Store krukker til stuen, Miss etoile dk, Spisebord rundt eg, Barstole med ryglæn, Indendørs bænk, Vitrineskab sort metal, Spisebord tilbud, Runde spiseborde med udtræk, Safiiya, Cafebord hvid, Træ spisebord, Drejestol stof
Webshoppen forhandler 3008+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support