Forside

Vægreol hvid - Unishop Webshop

Vægreol, b 125 d 25 h 2, 8 tykke og solide hvide hylder til opbevaring i bryggers, garage eller skur. størrelse 125 x 25 x 2 cm. kan opsætte med hyldeknægte eller andre beslag eller erstatte eksisterende.
du kan også købe den lille vægreol string pocket i flere farver hvid, rød, sort, gul, pink og blå. string pocket er let at montere på væggen, og kommer med tre hylder og to gavle. det er fremstillet i lakeret stål og træ. hylderne kan placeres som du ønsker det. string pocket måler 5060 cm og har en dybde på 15 cm.
skal du bruge en reol til en fornuftig pris, så vælg plus fra jysk. du får 30 dages prisgaranti. click collect. nem bytteservice. se mere her.
vægreol, bolia, b 73 d 17 h 48, vægreol hvid, med små rum beklædt med ferm living babuska tapet i rygpladen og er brugt i børneværelset den er i hvid massiv træ og laminat og er ganske tung 73x48x17 monteres med to skruer i forstærkede ophæng i pæn stand mypris 1200kr se billeder for mål killingen som hjælper er ikke til salg rØgfrit miljØ kan vi ses og afhentes covid sikkert på lygten tæt ved nørrebro bycenter i københavn nv n se hele annoncen
møbler i metal har minimalistisk udtryk og er ofte ret prisvenlige. vægreoler i træ er mere robuste i deres udtryk. kig på de møbler, du allerede har, og find ud af, hvad der vil passe bedst til. det er naturligvis også vigtigt, hvor reolen skal hænge, og hvor meg
t plads du har til den. mål op, hvor reolen skal være, og tjek så ...
reoler og rumdelere der skaber rum og plads. reoler, rumdelere og reolsystemer er ideelle til at skabe orden i hjemmet, og er generelt designet til at opfylde behovet for opbevaring. rumdelere er særligt oplagte at anvende som skillevægge til at opdele et rum. de fleste hjem indeholder n eller flere reoler.
stor hvid vægreol i mahogni. set hos byhornsleth.dk til 11.749 kr. derfor anbefaler vi denne vægreol er du på jagt efter en smuk og funktionel reol, der giver plads til det hele, har vi her fundet en vinder.
vrde vægreol. med denne åbne opbevaring i hvid har du de ting, du bruger hver dag, inden for rækkevidde, og de 6 hylder giver dig plads til at udstille ting som kogebøger, vaser eller ting, du holder af. artikelnummer 102.413.39. produktinformation.
simply vægreolen fås i både hvid og sort, hvorved det er muligt at bruge den i såvel mørkt eller lyst indrettede rum. den sorte model, som ses på billedet, er især velegnet hvis du ønsker at fremhæve nuancerne i dine grønne planter, mens den hvide model fremstår mere diskret og dermed passer fint ind i små rum.
enkel vægreol i fin hvid farve, skabt af danske karup. vocal vægreolen ses her i en hvid farve, men som stadig er fremstillet i fsccertificeret fyrretræ. vægreolen har fire hylder, og et opbevaringsrum i bunden af reolen.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Unishop Webshop - Møbeler og brugskunst
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
UniShop er din nye moderne universelle online møbel og brugskunst butik.

Du finder et kæmpe udvalg af lækre spiseborde og stole, i moderne og klassisk stil, samt et bredt udvalg af alverdens andre møbler til dit hjem.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Møbeler, Brugskunst, Spiseborde, Stole
Populære søgninger: Metalhylde, Bardisk til hjemmet, Bænk indendørs, Lockerskab, Moderne skænk, Væghylde, Stolehynder, Hvid reol til væg, Stumtjener hvid, Køb møbler på nettet, Store krukker til stuen, Miss etoile dk, Spisebord rundt eg, Barstole med ryglæn, Indendørs bænk, Vitrineskab sort metal, Spisebord tilbud
Webshoppen forhandler 3008+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support