Forside

Væghylde - Unishop Webshop

Hylder på væggen kan skabe hygge i boligen, og benyttes som opbevaringsplads.hos ilva kan du vælge mellem fede hylder til faste lave priser.
en væghylde er en vigtig del af indretningen i alle rum. de kan både være dekorative i sig selv eller give plads til alt fra potteplanter til bøger, så du kan sætte et personligt præg på hjemmet. vi har kigget netbutikkerne igennem og håndplukket en række spændende væghylder i flot design, som du bør kigge nærmere på.
komplette væghylder. du finder her vores udvalg af hylder, der er klar til at blive sat op på væggen. de fleste af de komplette hylder har vi sammensat ud fra vores løse hylder og hyldeknægte. du kan også sammensætte din egen hylde hvis du ønsker det. 348..
væghylder, svævehylder og billedhylder. hylder kan bruges til at pynte med personlige ting eller som opbevaring. fremhæv dine familiefotos og billeder på en gallerihylde, udstil dit nips i en sættekasse eller på en svævehylde. brug pyntehylder til at indrette din bolig og skabe en hyggelig stemning med planter, souvenirs og lys.
hylder og hyldeknægte med uendelig
mange muligheder. hos trævarefabrikernes udsalg finder du et stort sortiment af hylder i træ til hele hjemmet. der kan vælges mellem alt fra hyldesæt til løse hylder og hyldeknægte, hvilket gør mulighederne uendeligt store.
køb hylder i alle størrelser online hos bilka.dk. er du på udkig efter billige væghylder i god kvalitet, så bliver det ikke meget nemmere at købe hylder, end når du køber dem online på bilka.dk. vi har et større udvalg af hylder end de fleste, og du behøver ikke engang selv at slæbe dem hjem.
hylder forvandler tomme vægge til ekstra opbevaring. hylder er den perfekte måde at udnytte pladsen i højden. uanset om du har meget eller lidt plads, kan du nemt skabe praktisk opbevaring med hylder. hvis du bor småt, kan du med fordel hænge dine hylder højt.
små og dekorative pyntehylder, skabe knage til væggen. til f.eks nips og lys eller andet pynt der skal have en særlig plads. håndlavede vægskabe online.
i silvan finder du et stort udvalg af ophæng. og vi har alt fra hylder, hyldeknægte til hylder, tv ophæng til fladskærme mm. se alle vægophæng her

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Unishop Webshop - Møbeler og brugskunst
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
UniShop er din nye moderne universelle online møbel og brugskunst butik.

Du finder et kæmpe udvalg af lækre spiseborde og stole, i moderne og klassisk stil, samt et bredt udvalg af alverdens andre møbler til dit hjem.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Møbeler, Brugskunst, Spiseborde, Stole
Populære søgninger: Metalhylde, Bardisk til hjemmet, Bænk indendørs, Lockerskab, Moderne skænk, Væghylde, Stolehynder, Hvid reol til væg, Stumtjener hvid, Køb møbler på nettet, Store krukker til stuen, Miss etoile dk, Spisebord rundt eg
Webshoppen forhandler 3008+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support