Forside

Træ spisebord - Unishop Webshop

Spiseborde i træ. spisebordet har en vigtig funktion i vores hjem. det er her, hvor selv de travleste familier samles i løbet af dagen. hos trævarefabrikernes udsalg tilbyder vi mange forskellige spisebordsløsninger og mon ikke, der også er et bord, som passer til jer og jeres behov.
spisebord i træ gigant. flot spisebord i massiv olieret egetræ, som spreder kvalitet og god smag omkring sig. et spisebord af massivt egetræ i et slidstærkt naturmateriale. bordpladen er 50 mm olieret massivt egetræ, meget nem at vedligeholde. benene er sortmalet stål, som samtidig giver bordet det unikke og stilfulde udseende.
træ spiseborde dba brugte spisestuemøbler. 2.299 kr. spisebord, beliani, få 10 rab. 2.200 kr. stole. 2.400 kr. spisebord, spisebord med holla. 4.000 kr. spisebord, palisanderteak, om.
et spisebord kan fungere som daglig spiseplads, hjemmearbejdsplads, til lektielæsning mm. det kan også være placeret i et rum, som kun bruges når der er gæster. valget af materiale svarer ofte på om det skal være praktisk, da et bord i laminat er holdbart til jævnligt brug i børnefamilier, mens et træbord eller plankebord er mere sart over for pletter, og kræver vedligeholdelse.
spisebord træ er en temmelig bred definition, da træsorterne er mange. teaktræ spiseborde er på vej til at blive særdeles populære, og egetræsbordet har altid været en klassiker. valget af træsort til spisebordet er både et spørgsmål om smag, funktion og praktik.
spisebord i oliererethvidolieret træ. med et olieret spisebord får i et spise
ord, som er langt mindre overfølsom for pletter grundet oliens mere mættende egenskaber end den sæbebehandlede. det normale olieret bord vil give bordet et varmt look, mens den hvidolieret vil bevare træets naturlige farve og dermed nærmere den sæbebehandlede.
spiseborde. når du skal vælge dit nye spisebord, er der flere ting du skal tage stilling til. foretrækker du tynde elegante ben eller ben med et mere robust og kantet look vores spiseborde findes i mange stilarter og med en høj grad af variation blandt bordpladerne. derudover tilbyder vi også firkantede og runde borde i diverse størrelser.
hos biva finder du et bredt og varieret udvalg af spiseborde i forskellige størrelser, materialer og designs. spisebordet er familiens samlingssted, så det skal både være pænt, praktisk og funktionelt. uanset om du ønsker et stort og rummeligt spisebord i massivt egetræ, et lille rundt spisebord med kromben eller et moderne hitech spisebord med ...
spisebord i massiv egetræ innovation. super lækker rustik spisebord med en flot bordplade i olieret egetræ. bordpladen til dette flotte spisebord er på 6 cm. kant og med metal split i midten af de 2 bordplader. bordpladen er i massiv egetræ, som samtidig har en rigtig flot struktur.
2.999,00 dkk. nagano spisebord rundt Ø120 egetræ. 2.149,00 dkk. london hvidt bord med indbygget udtræk 2 tillægsplader 95 x 180280 højde 76 cm. 2.999,00 dkk. stockholm spisebord small massiv træfiner 160 x 95 x h 75 cm. 3.899,00 dkk. toulon spisebord røg olieret large. 3.999,00 dkk.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Unishop Webshop - Møbeler og brugskunst
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
UniShop er din nye moderne universelle online møbel og brugskunst butik.

Du finder et kæmpe udvalg af lækre spiseborde og stole, i moderne og klassisk stil, samt et bredt udvalg af alverdens andre møbler til dit hjem.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Møbeler, Brugskunst, Spiseborde, Stole
Populære søgninger: Metalhylde, Bardisk til hjemmet, Bænk indendørs, Lockerskab, Moderne skænk, Væghylde, Stolehynder, Hvid reol til væg, Stumtjener hvid, Køb møbler på nettet, Store krukker til stuen, Miss etoile dk, Spisebord rundt eg, Barstole med ryglæn, Indendørs bænk, Vitrineskab sort metal, Spisebord tilbud, Runde spiseborde med udtræk, Safiiya, Cafebord hvid
Webshoppen forhandler 3008+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support