Forside

Stolehynder - Unishop Webshop

Hos jysk har vi mange firkantede og runde stolehynder i flotte mønstre og klassiske farver som sort, hvid, grå, grøn eller rosa. hynderne er lavet i forskellige materialer som lammeskind, imiteret pels, bomuld eller polyester med enten pu skum eller memoryfoam som fyld. vi har desuden også varmepuder.
find din nye, flotte hynder til havestolen her. med nogle gode og bløde havehynder i klassisk design kan du gøre solskinstimerne i haven eller på terrassen ekstra magelige, og i jem fix har vi et stort udvalg af flotte, slidstærke og billige havehynder, der passer til alle typer af havestole og bænke.
behagelige og dekorative hynder til dine havestole. hynder i havestolene gør dem både mere komfortable og langt mere dekorative. det er ikke bare et spørgsmål om havehynder eller ej det handler også om at finde dem, der passer bedst. det gælder til både dine havestole og ikke mindst din stil. giver større komfort på en stilfuld måde.
læderhynder til klassiske designer stole højeste kvalitet på læderhynder til kendte designermøbler vi l
ver hynder med erfaring for håndværket. vi har samlet en række hynder som er tilpasset forskellige designerstole. find din stol nedenfor. søger du læderhynder efter mål klik her og læs mere
hynder til havens stole, bænke, liggestole og solvogne øger sidde og liggekomforten på dine havemøbler. vi har også hynder til de populære pallesofaer. klik ind, se udvalget, læs mere om hynder og bestil online på bauhaus.dk.
med havehynder kan du let skabe et personligt og hyggeligt udtryk på din altan eller terrasse, som indbyder til at man sætter sig ned og nyder sommersolen. du finder med andre ord hynder til både stolen med høj ryg, bænke, solvogne m.m. her på siden. du kan let mikse og matche dine puder og havemøbler, så de passer til din stil.
med vores lækre stolehynder kan du gøre hårde og ukomfortable underlag indbydende og behagelige. herunder finder du hynder i mange forskellige udformninger, farver og tykkelser. stolehynder flotte og komfortable. vores stolehynder er ikke kun fantastiske at sidde på, de er også lækre at se på.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Unishop Webshop - Møbeler og brugskunst
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
UniShop er din nye moderne universelle online møbel og brugskunst butik.

Du finder et kæmpe udvalg af lækre spiseborde og stole, i moderne og klassisk stil, samt et bredt udvalg af alverdens andre møbler til dit hjem.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Møbeler, Brugskunst, Spiseborde, Stole
Populære søgninger: Metalhylde, Bardisk til hjemmet, Bænk indendørs, Lockerskab, Moderne skænk, Væghylde, Stolehynder, Hvid reol til væg, Stumtjener hvid, Køb møbler på nettet, Store krukker til stuen, Miss etoile dk, Spisebord rundt eg, Barstole med ryglæn, Indendørs bænk, Vitrineskab sort metal, Spisebord tilbud, Runde spiseborde med udtræk, Safiiya, Cafebord hvid, Træ spisebord, Drejestol stof, Hvidt sengebord, Chaiselong sofa tilbud, Lænestol stof, Violinfigen, Madtang, Sofa med chaiselong udsalg, Vinkøler terracotta
Webshoppen forhandler 3008+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support