Forside

Spisebord træ - Unishop Webshop

Forny dit hjem med et flot og funktionelt spisebord.hos biva finder du et bredt og varieret udvalg af spiseborde i forskellige størrelser, materialer og designs.spisebordet er familiens samlingssted, så det skal både være pænt, praktisk og funktionelt. uanset om du ønsker et stort og rummeligt spisebord i massivt egetræ, et lille rundt spisebord med kromben eller et moderne hitech ...
det gælder vores spiseborde af træ, såvel som det gælder alle vores møbler. alle spiseborde i ikea bliver testet for at sikre, at de lever op til vores høje krav til sikkerhed og miljø. hvis du gerne vil se, hvad et specifikt spisebord består af, skal du klikke ind på modellen og se under fanen materialer og miljø.
spisebord i massiv træ mocca. et hjem med stil, er e
hjem med et unikt spisebord i massiv træ. dette spisebord i en flot moccafarve er et godt eksempel på dette. bordet er af massiv egetræ med en 6 mm. tyk bordplade. pladen har sit rustikke look med revner og sprækker i pladen, som gør hver enkelt spisebord helt unikt.
spisebord træ er en temmelig bred definition, da træsorterne er mange. teaktræ spiseborde er på vej til at blive særdeles populære, og egetræsbordet har altid været en klassiker. valget af træsort til spisebordet er både et spørgsmål om smag, funktion og praktik.
spiseborde i træ. spiseborde i træ er ideelt for en unik, skandinavisk og en lidt rå stil i ethvert hjem. det er ved spisebordet, vi værner om familien både morgen, middag og aften over enten et måltid eller et brætspil.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Unishop Webshop - Møbeler og brugskunst
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
UniShop er din nye moderne universelle online møbel og brugskunst butik.

Du finder et kæmpe udvalg af lækre spiseborde og stole, i moderne og klassisk stil, samt et bredt udvalg af alverdens andre møbler til dit hjem.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Møbeler, Brugskunst, Spiseborde, Stole
Populære søgninger: Metalhylde, Bardisk til hjemmet, Bænk indendørs, Lockerskab, Moderne skænk, Væghylde, Stolehynder, Hvid reol til væg, Stumtjener hvid, Køb møbler på nettet, Store krukker til stuen, Miss etoile dk, Spisebord rundt eg, Barstole med ryglæn, Indendørs bænk, Vitrineskab sort metal, Spisebord tilbud, Runde spiseborde med udtræk, Safiiya, Cafebord hvid, Træ spisebord, Drejestol stof, Hvidt sengebord, Chaiselong sofa tilbud
Webshoppen forhandler 3008+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support