Forside

Møbler til haven - Unishop Webshop

Gør en god handel, når du køber møbler til haven, terrassen eller altanen. hos harald nyborg forhandler vi selvfølgelig de havemøbler du har brug for, til dine hyggelige hverdagsaftner i haven, på terassen eller altanen. vil du derimod gerne skrue op for den festlige stemning, er du ligeledes kommet til det rette sted.
vi har et stort udvalg af havestole til børn og voksne, haveborde, havebænke, loungemøbler, solvogne, som er funktionelle og fås i mange forskellige design og farver. mange af vores havemøbler er vedligeholdelsesfrie, hvilket er ideelt, hvis du er typen, der forbinder sommeren med lange afslappende dage og ikke ønsker at bruge tid på at rengøre dine havemøbler.
møbler og tilbehør passer til både have, altan og terrasse. du kan f.eks. få et hyggeligt cafbord til altanen. har du en stor terrasse eller have, kan du i stedet vælge et stort bord med matchende stole. så er der plads til både familie og venner.
mangler du udendørs møbler til dit frirum i haven, så har vi hos biltema lige det du mangler. det er nemt og hurtigt, at forskønne haven. se mere her.
vi har også modulsofa sæt til haven så du selv kan bygge dit sofasæt. sofasæt med hynder med aftageligt betræk. de fleste hynde
æt har aftageligt hyndebetræk som nemt kan vaskes på 30 grader i vaskemaskinen. de hyggelige duosofaer som vi har på tilbud i flere farver er nemme at flytte rundt i haven. alle sofasæt er lavet med aluminiums stel og gennemfarvet polyrattan.
havemøbler i træ bør dækkes til, når der er udsigt til store mængder regn, og i efterårs og vintermånederne er det en god ide at opbevare dem under en overdækning eller i et skur. generelt har de fleste havemøbler godt af at være pakket væk i årets koldeste måneder, men nonwood kan i princippet godt stå ude året rundt.
du finder nemlig noget for enhver smag og til enhver situation blandt vores store udvalg af møbler til haven. vi har også puder og hynder til udendørs brug for ekstra komfort. faktisk har vi alt, du skal bruge til at nyde livet udendørs lige fra selve havemøblerne til parasoller, belysning og gulvbelægning til altan eller terrasse. forskellige materialer giver bedre møbler til forskellige
find de produkter der passer bedst til din have og dine behov. gå på opdagelse i vores mange havemøbelsæt , loungemøbler , eller cafsæt . vi har også 2 lækre havemøbelserier vila serien og mood serien er havemøbler til dig der vil kræse om din terrasse.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Unishop Webshop - Møbeler og brugskunst
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
UniShop er din nye moderne universelle online møbel og brugskunst butik.

Du finder et kæmpe udvalg af lækre spiseborde og stole, i moderne og klassisk stil, samt et bredt udvalg af alverdens andre møbler til dit hjem.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Møbeler, Brugskunst, Spiseborde, Stole
Populære søgninger: Metalhylde, Bardisk til hjemmet, Bænk indendørs, Lockerskab, Moderne skænk, Væghylde, Stolehynder, Hvid reol til væg, Stumtjener hvid, Køb møbler på nettet, Store krukker til stuen, Miss etoile dk, Spisebord rundt eg, Barstole med ryglæn, Indendørs bænk, Vitrineskab sort metal, Spisebord tilbud, Runde spiseborde med udtræk, Safiiya, Cafebord hvid, Træ spisebord, Drejestol stof, Hvidt sengebord, Chaiselong sofa tilbud, Lænestol stof, Violinfigen, Madtang, Sofa med chaiselong udsalg, Vinkøler terracotta, Boghylder til væg
Webshoppen forhandler 3008+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support