Forside

Moderne reol - Unishop Webshop

Vores valg af ny bogreol faldt helt naturligt på reolreol, da de tilbød spændende og unikke designs. vores reol er helt vores egen. og så var det overdrevet lækkert, at de også sørgede for hele opsætningen kasper, valby. vi valgte reolreol, da vi havde behov for en kombination af opbevaring og dekorativ løsning.
reol flot og moderne reolsystem til hjem. Ønsker du en bogreol måske ligefrem et klassisk håndbibliotek som breder sig over hele din væg eller har du mere brug for en reol som præsenterer dine ynglings ting og skaber originalitet i hjemmet vi har stort fokus på snedkeri.
indbygningsreoler.dk er dansk håndværk der holder i generationer, individualiseret efter dine ønsker, leveret og monteret helt enkelt. vi har mere end 15 års erfaring i at levere kundetilpassede løsninger indenfor indbygningsreoler og radiatorskjulere og bygger vores produkter fra bunden, efter kundens ønsker og mål. varpe. virum. dragør.
alaro er et smart og moderne reolsystem til stuen, som du kan skræddersy efter dine behov.. med dette reolsystem kan du nemlig sammensætte de forskellige moduler, så du kan få netop den reol, du ønsker. du kan ligeledes udbygge reolsystemet henad vejen, hvis du pludselig har brug for mere plads.
vælg reol efter, hvad du ønsker at have stående på reolen, og efter hvad der passer i din indretning. for tiden er bambus meget moderne, da det giver et naturligt, moderne og levende look. køb din bambus reol hos unoliving.
>en moderne reol er det perfekte møbel hvis du mangler ekstra opbevaringsplads, men samtidig ønsker et flot visuelt look. de fleste kender nok til, hvordan hjemmet hurtigt kan flyde over med bøger, papir, kuglepenne og meget andet, der får det hele til at se rodet ud. en reol skaber orden og giver rig mulighed for at gemme rodet ad vejen.
herunder har vi samlet 15 moderne reolsystemer til stuen, som udover selvfølgelig at være praktisk opbevaring, vil bidrage med en helt særlig stemning og stil. er du blevet nysgerrig efter at finde en ny og smart reol, så se med her og lad dig forføre af 15 elegante reolsystemer.
reoler fra boconcept. design dit egen reolsystem med forskellige hyldestørrelser, skuffer, fronter i glas, lak eller finer, dropdown eller flipup låger og låger med hængsler boconcept
reolreol. et reolsystem der kan tilpasses næsten alle vægge, behov og finurlige ideer. med en indbygningsreol kan du udnytte hele væggen fra gulv til loft og skabe masser af opbevaringsplads. udtrykket er moderne, let og enkelt. mål og indretning er lavet præcis til dig. vi producerer lokalt og monterer hjemme hos dig.
vælg blandt andet møbler fra montana, carl hansen søn, engelbrechts, dk3, naver collection aksel kjersgaard, eilersen m.fl. deres reoler tegnes af designere som verner panton, peter j. lassen, mogens koch, poul cadovius og anders hermansen m.fl. bemærk at mange af produkterne fås i et utal af kombinationsmuligheder.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Unishop Webshop - Møbeler og brugskunst
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
UniShop er din nye moderne universelle online møbel og brugskunst butik.

Du finder et kæmpe udvalg af lækre spiseborde og stole, i moderne og klassisk stil, samt et bredt udvalg af alverdens andre møbler til dit hjem.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Møbeler, Brugskunst, Spiseborde, Stole
Populære søgninger: Metalhylde, Bardisk til hjemmet, Bænk indendørs, Lockerskab, Moderne skænk, Væghylde, Stolehynder, Hvid reol til væg, Stumtjener hvid, Køb møbler på nettet, Store krukker til stuen, Miss etoile dk, Spisebord rundt eg, Barstole med ryglæn, Indendørs bænk, Vitrineskab sort metal, Spisebord tilbud, Runde spiseborde med udtræk, Safiiya
Webshoppen forhandler 3008+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support