Forside

Lockerskab - Unishop Webshop

Designermøbler. hos modern lamps kan vi ikke blot tilbyde flotte lamper, men også et varieret udvalg af elegante designermøbler. for at sikre en så høj produktkvalitet som muligt, har vi allieret os med en bred vifte af ikoniske mærker.
mylocker forhandler skabe og låse fra alle de store producenter. derfor rådgiver vi uvildigt og professionelt ud fra dit behov. brugte skabe. hvis mylocker modtager skabe retur, bliver de kontrolleret og sat til gensalg eller genudlejning. de skabe er der store besparelser på. de 6 seneste brugte produkter.
et lockerskab kan indeholde 45 kassetter og yder 100 ekstra sikring til kassetterne, når de er placeret heri. bestil factsheet. kuffertrack. der kan monteres det ønskede antal racks til pb cit 24xx kufferter.
pitch pine gulv gulvbrædder fra gymnastiksalen ved gråbrødre skole i roskilde. nænsomt taget op med henblik på genbrug. overfladen er behandlet med klar lak eller lign.
lauritz.com et lockerskab af blå og grålakeretmetal inddelt med tre rum med skabslåger og med bænk af fyrretræ foran. h. 221 cm., b. 90 cm. d. 85 cm. fremstår med brugsspor, ridser og skrammer. tre nøgler medfølger.
stålskab, Ægte vintage lockerskab, gratis originalt vintage
lockeskab i patineret metal vi er meget kede af at måtte skille os af med dette fede lockerskab i patineret metal, da vi ifm. flytning ikke længere har plads til det. det er købt på lauritz.com for en del år siden og har været brugt til indendørs opbevaring.
lockerskab b1192xd400xh1454 m6 låger læs mere. varenr flexlås. tillæg for flexlås inkl. 1 brugerkort læs mere. varenr kodelås. tillæg for kodelås læs mere. fleksibelt design. det betyder, at du stort set kan mikse og matche former, farver og flader, som det passer dig.
lockerskab med lås personlig opbevaring. alsidig locker skab i skabsdybde 40 cm. mulighed for at opbevare dine personlige ting elegant og aflåst. delta lockerskab med 9 rum giver en masser opbevaringsplads til diverse dokumenter og mapper, så du altid har dine ting i nærheden. skabet til sersonlig opbevaring, kan vælges med 2, 3 eller 9 ...
omklædningsskab som specialløsning. er du på udkig efter et eller flere lockerskabe som du ikke fandt i vores udvalg kan du kontakte os på 44941000 eller erfaerfainventar.dk og få et tilbud. da vi fremstiller alt på egen fabrik i danmark har vi mulighed for at specialfremstille en locker skab løsning som lever op til dine krav.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Unishop Webshop - Møbeler og brugskunst
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
UniShop er din nye moderne universelle online møbel og brugskunst butik.

Du finder et kæmpe udvalg af lækre spiseborde og stole, i moderne og klassisk stil, samt et bredt udvalg af alverdens andre møbler til dit hjem.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Møbeler, Brugskunst, Spiseborde, Stole
Populære søgninger: Metalhylde, Bardisk til hjemmet, Bænk indendørs, Lockerskab, Moderne skænk, Væghylde, Stolehynder, Hvid reol til væg, Stumtjener hvid, Køb møbler på nettet, Store krukker til stuen, Miss etoile dk, Spisebord rundt eg, Barstole med ryglæn, Indendørs bænk, Vitrineskab sort metal, Spisebord tilbud, Runde spiseborde med udtræk, Safiiya, Cafebord hvid
Webshoppen forhandler 3008+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support