Forside

Lænestol stof - Unishop Webshop

Lænestole i stof og læder vi har et stort udvalg af flotte og behagelige lænestole i både stof og læder. vores udvalg er nøje sammensat ud fra et ufravigeligt krav om at kvalitet, design, komfort og pris skal hænge sammen. i vores sortiment finder du derfor altid lænestole i god kvalitet til skarpe priser som er tilpasset alle prisklasser.
mangler du en dejlig lænestol i læder se vores spændende udvalg af lænestole i mange flotte design i stof og læder online. 30 dages fuld returret 45 43 20 88 88
vi har puffer og fodskamler med stof, der matcher din lænestol med stofbetræk. leder du efter en puf i læderimiteret læder eller en model i rotting , har vi også det. du kan enten matche din nye lænestol og puf, eller du kan vælge et andet udseende eller materiale, så de adskiller sig fra hinanden.
du finder både lænestole i læder og stof, så der er mulighed for at finde en lænestol i et materiale, der passer ind i dit hjem. vil du gerne have en læder eller stof lænestol med skammel, så kan du også finde sådan en blandt vores lænestole. få ekstra komfort med en skammel. slapper du ekstra af, hvis du kan smide benene op
generelt kan man sige, at en lænestol i læder eller velour giver hjemmet et eksklusivt udtryk, mens en lænestol i stof er lidt mere neutral og derfor passer ind de fleste steder. uanset om du er til stof eller læderbetræk kan du vælge mellem mange forskellige farver.
læderland har et kæmpestort so
timent af mange forskellige typer af hvilestole til stuen eller hyggekrogen. så er det bare at finde den stol, der passer bedst til dig og dit hjem. læderland har danmarks absolut største udvalg af lænestole til stuen og hyggehjørnet.
du kan sagtens kombinere sofaen med en lænestol i stof, for eksempel velour eller møbelstof. farverne kan række lige fra grå til rosa eller blå, det kommer helt an på hvilken stil du ønsker at opnå. farven på stolen kan også gå igen i dekorationerne i din stue, for eksempel i malerier, planter eller tæpper.
er det en lænestol i stof, du lige står og mangler, har vi samlet dem alle her i denne kategori. det giver et dejligt overblik. det er let at købe en af stof lænestolene. klik på den du godt kan lide. gå til kassen og udfyld betalingsoplysningerne. vi leverer normalvis inden for 714 hverdage. gratis til fortovskant.
denne flotte lænestol vil passe ind i stort set alle hjem, så trænger hjemmet til et nyt ansigtsløft vil denne lænestol være et godt valg. stolen måler 96 cm i højden, 75 cm i dybden og 74 cm lang. husk at lædermøbler skal plejes og vedligeholdes for at sikre længst mulig levetid.
lænestole med vippefunktion og indbygget benstøtte kræver god plads både foran og bagved stolen. tænk over hvilke ben der er på stolen, hvis den skal passe til andre møbler. læderlook er lavet af praktisk og slidstærkt stof. nem at rengøre med en klud, men kan føles kold at sidde i.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Unishop Webshop - Møbeler og brugskunst
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
UniShop er din nye moderne universelle online møbel og brugskunst butik.

Du finder et kæmpe udvalg af lækre spiseborde og stole, i moderne og klassisk stil, samt et bredt udvalg af alverdens andre møbler til dit hjem.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Møbeler, Brugskunst, Spiseborde, Stole
Populære søgninger: Metalhylde, Bardisk til hjemmet, Bænk indendørs, Lockerskab, Moderne skænk, Væghylde, Stolehynder, Hvid reol til væg, Stumtjener hvid, Køb møbler på nettet, Store krukker til stuen, Miss etoile dk, Spisebord rundt eg, Barstole med ryglæn, Indendørs bænk, Vitrineskab sort metal, Spisebord tilbud, Runde spiseborde med udtræk, Safiiya, Cafebord hvid
Webshoppen forhandler 3008+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support