Forside

Hylder til væg - Unishop Webshop

Ziito træhylde, enkelt bæredygtige små hylder til væggen. gridy fungi elegant væghylde inspireret af naturen. ziito træhylde med down beslag elegant hylde i flere længder. nivo b væghylde minimalistisk væghylde i lys eg fra gejst. house doctor room lille hvid væghylde i metal.
disse er især brugbare til racksystemer, og kommer i flere udgaver og farver. med vægskinner kan du nemt hænge hylder op, selv hvis du har skrå vægge. vores vægskinner og hyldeknægte har forskellige bæreevner, så det er vigtigt, at du er klar over, hvad du vil bruge dem til, inden du sætter dem op.
hylder er noget der kan bruges i alle hjemmets rum og hylder til væg kan tjene et væld af formål. nogle hylder er til remedier, der kan skal benyttes i det givne rum, andre hylder placeres på væggen for at fremvise boliginteriør, og helt tredje er der hylder, som ikke har et specifikt formål i hjemmet, men fungerer som en forlængelse af boligindretningen.
hylder. hylder til væggen er en fin form for vægdekoration. de flotte hylder er fine til nips eller til opbevaring. lige nu er der rigtig mange hylder i boligindretningen som noget nyt har vi også hylder i læder. eller prøv de smarte hylder i naturmaterialer træ i forskellige sorter.
væghylder, svævehylder og billedhylder. hylder kan bruges til at pynte med personlige ting eller som opbevaring. fremhæv dine familiefotos og billeder på en gallerihylde, u
stil dit nips i en sættekasse eller på en svævehylde. brug pyntehylder til at indrette din bolig og skabe en hyggelig stemning med planter, souvenirs og lys.
en hylde eller hylder er et møbel med et fladt vandret plan, der udover at kan bruges i et hjem også ses som vi alle kender det i forretninger og butikker eller andetsteds for at vise varer, der bliver vist, opbevaret eller udbydes til salg. en hylde kan fastgøres til en væg eller en anden vertikal overflade, suspenderes fra loftet eller være en del af en fritstående rammeenhed, eller den kan være en del af et møbel, såsom et skab, bogreol og så videre.
hylder forvandler tomme vægge til ekstra opbevaring. hylder er den perfekte måde at udnytte pladsen i højden. uanset om du har meget eller lidt plads, kan du nemt skabe praktisk opbevaring med hylder. hvis du bor småt, kan du med fordel hænge dine hylder højt.
her ser du vores store udvalg af smarte design hylder til væg fra kendte designere. køb hylder til at hænge op på væggen i dansk design og fra andre internationale designere. væghylder er både flotte at se på og yderst praktiske til opbevaring af ting og sager og ikke mindst bøger. se også vores sortment af design træfigurer her. nogle designer hylder er bedre velegnet som en boghylde end andre.
hylder og vægopbevaring i praktiske og flotte design, der kan bruges overalt i hjemmet. klik her, og se udvalget.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Unishop Webshop - Møbeler og brugskunst
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
UniShop er din nye moderne universelle online møbel og brugskunst butik.

Du finder et kæmpe udvalg af lækre spiseborde og stole, i moderne og klassisk stil, samt et bredt udvalg af alverdens andre møbler til dit hjem.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Møbeler, Brugskunst, Spiseborde, Stole
Populære søgninger: Metalhylde, Bardisk til hjemmet, Bænk indendørs, Lockerskab, Moderne skænk, Væghylde, Stolehynder, Hvid reol til væg, Stumtjener hvid, Køb møbler på nettet, Store krukker til stuen, Miss etoile dk, Spisebord rundt eg, Barstole med ryglæn, Indendørs bænk, Vitrineskab sort metal, Spisebord tilbud, Runde spiseborde med udtræk, Safiiya, Cafebord hvid, Træ spisebord, Drejestol stof, Hvidt sengebord, Chaiselong sofa tilbud
Webshoppen forhandler 3008+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support