Forside

Hylde væg - Unishop Webshop

Hylder kan bruges i alle boligens rum uanset om det er stue, køkken, entr eller badeværelset, der trænger til dekorativ indretning. det er også en ideel måde at skabe ekstra opbevaringsplads. køb kurve der passer i størrelsen og udnyt hylderne som hængeopbevaring uden, at det syner rodet.
hylder i træ giver dig mulighed for at sætte dit eget personlige præg på indretningen, og de passer til de fleste boliger. i jem fix har vi træhylder i mange forskellige træsorter, blandt andet nyatoh, gran, ask, bøg og eg, så du har mulighed for at mixe og matche med dine øvrige træmøbler.
i silvan finder du et stort udvalg af ophæng. og vi har alt fra hylder, hyldeknægte til hylder, tv ophæng til fladskærme mm. se alle vægophæng her
hyldeknægt fprofil 250 x 300 mm hvid. til opsætning af hylder på væggen. maks. belastning på 20 kg. 41,95 stk. lev. omk. tillægges. webshop butik. se mere. mere. hyldeknægt uprofil 200 x 250 mm galvaniseret.
hylder med længde på 220 cm vi har også hylder i mere skæve mål, og du vil derfor stort set altid kunne finde en eller flere hylder online hos os, der passer til dine behov. alternativt kan du købe en lan
hylde og selv skære den til, så den bliver til flere mindre hylder, som er lige til at sætte op på dine vægge.
umbra cubist hylde til væg med flot firkantet træholder. tjek pris nordicnesting.dk. cubist er en flot sort metalhylde, som er lavet i en fin kombination af både metal og træ, som kunne monteres på væggen under en daybed. selve hylden består af en ramme i sort metal, som i den ene ende har plads til en firkantet træholder.
hylder forvandler tomme vægge til et perfekt sted at opbevare eller udstille dine ting. i ikea har vi masser af stilarter, eksempelvis modulvæghylder til minimalisten eller træhylder med hyldeknægte til romantikeren. vi har mange forskellige størrelser og hylder, du kan skære til så er der altid en hylde, der passer.
hylder til hjemmet i et bredt udvalg når det kommer til indretningen af dit hjems vægge er hylder de steder, du kan stille dine ting på. om det er en display fremvisning af dine vinglas, nipse ting eller vaser eller bøger så er hylder noget af det, som både kan virke praktiske at have at gøre med i dagligdagen, men også flotte fordi de kan præsentere dine ting på bedst mulig måde.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Unishop Webshop - Møbeler og brugskunst
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
UniShop er din nye moderne universelle online møbel og brugskunst butik.

Du finder et kæmpe udvalg af lækre spiseborde og stole, i moderne og klassisk stil, samt et bredt udvalg af alverdens andre møbler til dit hjem.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Møbeler, Brugskunst, Spiseborde, Stole
Populære søgninger: Metalhylde, Bardisk til hjemmet, Bænk indendørs, Lockerskab, Moderne skænk, Væghylde, Stolehynder, Hvid reol til væg, Stumtjener hvid, Køb møbler på nettet, Store krukker til stuen, Miss etoile dk, Spisebord rundt eg, Barstole med ryglæn, Indendørs bænk, Vitrineskab sort metal, Spisebord tilbud, Runde spiseborde med udtræk, Safiiya, Cafebord hvid, Træ spisebord, Drejestol stof, Hvidt sengebord, Chaiselong sofa tilbud, Lænestol stof, Violinfigen
Webshoppen forhandler 3008+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support