Forside

Hvid reol til væg - Unishop Webshop

Alle vores reoler er malet med hvid maling ral 9016 i glans 30, en god kvalitetsmaling som kan holde i mange år. leveres også i andre farver mod et mindre tillæg. for at forkorte leveringstiden, arbejder vi med 2 standard dybder af 25 og 29 cm. vi fremstiller naturligvis også i andre dybder, op til 60 cm.
flexa er en flot og praktisk bogreol til børn. den lille reol består af tre hylder, som er perfekte til både legetøj og bøger. flexareolen til bøger findes i fire forskellige lyse farver blå, rosa, hvid og grå og er fremstillet i solid mdf. den kan både benyttes som fritstående reol eller monteres på væggen.
en hvid reol til væggen bliver usynlig hvis væggen er hvid, og træder frem ligesom en sort reol hvis væggen er en anden farve end hvid. en træreol vil fremstå som et selvstændigt møbel og afhængig af træfarven kan du med indholdet skabe et let og luftig look eller et kompakt og stabilt look.
hvis du ønsker et elegant og stilrent udtryk, kan denne vægreol fra hbsch være et godt valg. den fungerer samtidig som en god og praktisk opbevaringsløsning, der eksempelvis kan bruges til bøger, nipsting og lignende. vægreolen har en højde på 100 centimeter, en bredde på 86 centimeter og en dybde på 27 centimeter.
tvreol, naver collection, tvreol i egetræ med rumdelere og
kydelåger i semitransparent hvid plexiglas. reolen hænges på enkel vis op på væg med medfølgende skjult beslag. reolen er konstrueret således at alle ledninger kan føres skjult inde bag reolen eller via kanaler i mellem de enkelte rum i selve reolen.
med en vægreol i metal eller en sort reol i din bolig kan du skabe et stringent og råt udtryk i indretningen. måske drømmer du om at få ægte newyorkerstil ind i din bolig. og hvis du allerede har en rå murstensvæg i din bolig, vil en sort metal reol understrege det industrielle og rustikke udtryk endnu mere. dog skal du være opmærksom på, at en reol i sort hurtigere viser støv frem for en hvid reol eller en træ reol.
indret med en lille ogeller åben rumdeler og opnå et let udtryk og glidende overgang mellem rummene, eller vælg en stor og lukket reol med bagbeklædning, som bidrager til en mere markant opdeling. i vores sortiment finder du rumdelere med op til 16 rumhylder, så der er mulighed for at opnå en del ekstra plads til opbevaring.
billig hvid reol til væggen fra ikea model billy til ca. 250 kroner en vægreol sparer plads , da den hænger på væggen og ikke optager værdifuld gulvplads. den kan hænges over sofaen i stuen eller over fjernsynet, og bruges til opbevaring af bøger, cder eller flotte vaser og nipseting.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Unishop Webshop - Møbeler og brugskunst
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
UniShop er din nye moderne universelle online møbel og brugskunst butik.

Du finder et kæmpe udvalg af lækre spiseborde og stole, i moderne og klassisk stil, samt et bredt udvalg af alverdens andre møbler til dit hjem.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Møbeler, Brugskunst, Spiseborde, Stole
Populære søgninger: Metalhylde, Bardisk til hjemmet, Bænk indendørs, Lockerskab, Moderne skænk, Væghylde, Stolehynder, Hvid reol til væg, Stumtjener hvid, Køb møbler på nettet, Store krukker til stuen, Miss etoile dk, Spisebord rundt eg, Barstole med ryglæn, Indendørs bænk, Vitrineskab sort metal, Spisebord tilbud, Runde spiseborde med udtræk, Safiiya, Cafebord hvid, Træ spisebord, Drejestol stof, Hvidt sengebord, Chaiselong sofa tilbud, Lænestol stof, Violinfigen, Madtang, Sofa med chaiselong udsalg
Webshoppen forhandler 3008+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support