Forside

Hvid hylde - Unishop Webshop

Wallmann træhylde massiv bøg 2000x300x18 mm. 329,95 kr. plus evt. fragtomkostninger. click collect levering. se mere. Ønskeliste. millarco hylde hvid 200 x 600 x 15 mm. 60,00 kr. plus evt. fragtomkostninger.
men med smukke hylder kan du skabe fine dekorationer med dine pynteting eller skabe en flot opbevaringsplads på dine vægge i hjemmet. her på siden har vi samlet sinnerups store udvalg af hylder i mange forskellige afskygninger. vi har hylder i mange forskellige designs, materialer og størrelser. så du kan med garanti finde en hylde, der ...
hylde, hvid 1200x300x18. 87834. 1200 x 300 x 18 mm. mål 1200 x 300 x 18 mm.
flotte hvide 16 mm hylder til skabe i mange størrelser, priser og designs. du kan altid finde billige skabshylder hos os, da vi er en af de billigste udbydere på markedet. det er ikke unormalt at du kan spare op til 40 i vores webshop.
hylder på mål. hvide melamin hylder efter dine egne mål. du taster selv målene ind i mm millimeter vælger evt. ekstra kanter og så er du klar til bestilling. hylder på mål bestiller du hos vores søster butik skabsdesign.dk. hylder på mål i 16mm tykkelse kan du bestille her. hylder på mål i 19mm tykkelse kan du bestille her.
hylde m
lamin hvid 16 mm x 30 x 100 cm. varenr. 9010061. 69,95stk. lev. omk. tillægges. melaminhylder er både rengøringsvenlige og har en holdbar, ensartet overflade. denne hylde er hvid. hylden har en tykkelse på 16 mm og måler 30 x 100 cm. læs mere se specifikationer.
hylder med længde på 220 cm vi har også hylder i mere skæve mål, og du vil derfor stort set altid kunne finde en eller flere hylder online hos os, der passer til dine behov. alternativt kan du købe en lang hylde og selv skære den til, så den bliver til flere mindre hylder, som er lige til at sætte op på dine vægge.
hvide hylder til opbevaring i hjemmet mangler du opbevaring i dit hjem og har du mange bare vægge så er en hylde måske løsningen for dig. denne hylde er lavet af hvidt melamin, og den fås i hele 24 forskelllige størrelser. der er derfor rig mulighed for at finde en hylde, som passer ... køb nu for kun 209,95
hvide hylder til opbevaring i hjemmet mangler du opbevaring i dit hjem og har du mange bare vægge så er en hylde måske løsningen for dig. denne hylde er lavet af hvidt melamin, og den fås i hele 24 forskelllige størrelser. der er derfor rig mulighed for at finde en hylde, som passer ... køb nu for kun 98,95

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Unishop Webshop - Møbeler og brugskunst
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
UniShop er din nye moderne universelle online møbel og brugskunst butik.

Du finder et kæmpe udvalg af lækre spiseborde og stole, i moderne og klassisk stil, samt et bredt udvalg af alverdens andre møbler til dit hjem.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Møbeler, Brugskunst, Spiseborde, Stole
Populære søgninger: Metalhylde, Bardisk til hjemmet, Bænk indendørs, Lockerskab, Moderne skænk, Væghylde, Stolehynder, Hvid reol til væg, Stumtjener hvid, Køb møbler på nettet, Store krukker til stuen, Miss etoile dk, Spisebord rundt eg, Barstole med ryglæn
Webshoppen forhandler 3008+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support