Forside

Chaiselong sofa tilbud - Unishop Webshop

Her ser du en moderne vendbar sofa med chaiselong i slidstærkt lysegråt stof, samt ben i massiv asketræ. denne retro new york sofa vil passe ind i stort set alle hjem, så trænger stuen til et nyt ansigtsløft vil denne sofa være et godt valg.. sofaen måler 86 cm i højden, 85 cm i dybden, 235 cm længde og 147 længde 2. new yorkserien fås i flere modeller.
chaiselong sofa lækker chaiselong sofa til lave priser hos biva har vi besluttet os for at forkæle med lækre sofaer til priser, så alle kan være med. derfor finder du også her et stort og spændende udvalg, der bl.a. tæller den altid populære sofa med chaiselong.
find den perfekte sofa med chaiselong. med en chaiselong sofa får du et yderst komfortabelt møbel til din stue, der ikke optager meget plads, men stadig giver d
g muligheden for at smække benene op efter en lang dag. en chaiselong sofa er med andre ord perfekt til dig, der har en lille stue og derfor ikke plads til en stor hjørne eller usofa.
køb din nye sofa hos jysk. vi har 2personer, 3personers, hjørnesofa og sofa med chaiselong. stort udvalg gode tilbud ubegrænset retur click collect
tilbud 4.999,00. 3. personers sofa low med chaiselong. smart 3 personers sofa, kan fås i 2 farver. tilbud 4.999,00. lige nu 30. story 2 pers. mchaiselong. kvalitets sovesofa, til hjemmet hvor optimal udnyttelse er et must. super komfort og enorm fleksibilitet. mål 236 x 159 cm.
vi har sofaer med og uden chaiselong, og med mulighed for indbygget opbevaring. find en sofa i høj kvalitet med 10 års garanti. klik her, og se de mange designs.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Unishop Webshop - Møbeler og brugskunst
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
UniShop er din nye moderne universelle online møbel og brugskunst butik.

Du finder et kæmpe udvalg af lækre spiseborde og stole, i moderne og klassisk stil, samt et bredt udvalg af alverdens andre møbler til dit hjem.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Møbeler, Brugskunst, Spiseborde, Stole
Populære søgninger: Metalhylde, Bardisk til hjemmet, Bænk indendørs, Lockerskab, Moderne skænk, Væghylde, Stolehynder, Hvid reol til væg, Stumtjener hvid, Køb møbler på nettet, Store krukker til stuen, Miss etoile dk, Spisebord rundt eg, Barstole med ryglæn, Indendørs bænk, Vitrineskab sort metal, Spisebord tilbud, Runde spiseborde med udtræk, Safiiya
Webshoppen forhandler 3008+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support