Forside

Billige barstole til køkken - Unishop Webshop

Stole til køkkenbordshøjde hedder også counterstole. en counterstol er en barstol med en højde på ca. 65 cm, og passer ind til den typiske køkkenbordshøjde på 95 cm. hvis man vælger barstole til faste ben altså uden højdejustering skal man være sikker på, at det er den rigtige højde til lige netop dit bord. dit køkken din barstol
lev. 25 dage. house nordic alicante barstole grå. dkk 849,00. lev. 25 dage. spar. 20. house nordic lausanne barstole stol i blå velour sort ben. dkk 870,00 699,00. lev. 24 dage.
barstole i flot design. bola barstol sort læder. 699,00 dkk. 2 stk ally mørkegrå barstol med sorte ben. 1.599,00 dkk. 2 stk arosa barstol stof i antracit med massive træben oliebehandlet. 1.499,00 dkk. 2 stk diamond barstol i grøn velour. 1.249,00 dkk.
barstole og barborde er for alvor blevet en fast del af den moderne indretning. og hvis du er på udkig efter nye barstole, er du kommet til det rette sted. hos nicehome finder du et stort udvalg af klassiske og moderne barstole, og vores udvalg er perfekt til dig der står og skal købe nye barstole til baren eller køkkenet. barstole.
billige barsto
e i træ, læder, m.m. køkkenet er et af de rum hvor der tilbringes mest tid. det er her vi samles til madlavning, taler om løst og fast over et afslappet måltid mad og nyder kølige drinks i gode venners selskab.
barstole findes i et hav af varianter fx en klassisk sort barstol i børstet stål, barstole med ryg for ekstra god komfort, en billig barstol med krom stel, eller en høj barstol med fodstøtte. der findes en barstol til et hvert behov, smag eller pengepung. 2 stk 398,.
barstole til køkkenet eller det lille hyggehjørne har længe været populært. de er ligeledes velegnede til hjemmebaren, på terrassen og alle andre steder, hvor stemningen skal være afslappet og uformel. vi har besøgt en række netbutikker og håndplukket 32 af de bedste barstole til alle behov lige nu.
barstol til køkken eller hjemmebar. drømmer du om en billig barstol til at skabe det perfekte samtalekøkken eller til at fuldende hjemmebaren på stilfuld vis xlmøbler forhandler et bredt sortiment af barstole i eksklusivt kvalitet og flot design. du finder lige den barstol, du søger. den klassiske i sort læder og med fod i krom.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Unishop Webshop - Møbeler og brugskunst
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
UniShop er din nye moderne universelle online møbel og brugskunst butik.

Du finder et kæmpe udvalg af lækre spiseborde og stole, i moderne og klassisk stil, samt et bredt udvalg af alverdens andre møbler til dit hjem.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Møbeler, Brugskunst, Spiseborde, Stole
Populære søgninger: Metalhylde, Bardisk til hjemmet, Bænk indendørs, Lockerskab, Moderne skænk, Væghylde, Stolehynder, Hvid reol til væg, Stumtjener hvid, Køb møbler på nettet, Store krukker til stuen, Miss etoile dk, Spisebord rundt eg, Barstole med ryglæn, Indendørs bænk, Vitrineskab sort metal, Spisebord tilbud, Runde spiseborde med udtræk, Safiiya, Cafebord hvid, Træ spisebord, Drejestol stof, Hvidt sengebord, Chaiselong sofa tilbud, Lænestol stof, Violinfigen, Madtang, Sofa med chaiselong udsalg, Vinkøler terracotta
Webshoppen forhandler 3008+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support