Forside

Skærmbriller uden styrke - Superlove Webshop

Izipizi tidligere see concept har derfor udviklet skærmbriller, der filtrerer 40 af det blå lys væk 40 af hev bølger udsendt mellem 400 og 460 nm, for at opnå en bedre oplevelse foran skærmen og en beskyttelse af øjnene. brillerne fås både med og uden styrke.
skærmbriller med styrke vores populære hipster skærmbriller fås nu med styrke køb den i 1, 1.5, 2.0 eller 2.5. blokerer op til 92 af det blå lys vores briller blokerer det blå lys fra dine digitale enheder. det blå lys er et spectrum af lys fra 380nm til 500nm.
blue light briller uden styrke er en særlig form for briller. de har klare linser, som er behandlet med et filter, der frasorterer den usynlige, blå del af lysspektret. dette forhindrer, at de blå stråler slipper ind til dine øjne, når du sidder foran en skærm hvad end vi taler mobil, tablet, computer eller tv, for alle disse udsende
nemlig det usynlige, blå lys.
du behøver hverken være langsynet eller nærsynet, men kan i stedet bruge skærmbriller uden styrke. skærmbrillerne fungerer på den måde, at de filtrerer størstedelen af det blå lys fra skærmen fra, så dine øjne belastes mindst muligt.
grunden til at skærmbriller beskytter dine øjne er, at de filtrerer de blå lys, dine elektroniske led skærme udsender. dette blå lys er forskelligt, fra det blå lys som solen udsender, og i stedet for at være gavnende, er det skadeligt for øjnene. når du bruger dine skærmbriller beskytter du dog øjnene.
skærmbriller med og uden styrke have a looks antiblue light skærmbriller er til dig, der bruger meget tid foran skærmen og gerne vil beskytte dine øjne. brillerne har glas af høj kvalitet, som filtrerer 60 af den blå stråling vi udsættes fra computere, mobiltelefoner og tablets.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Superlove Webshop - Tøj, accessories og bolig til kvinder

51 Har anvendt dette
Tøj, accessories og boligindretning til kvinder

Superlove sælger udover tøj til kvinder fra populære mærker også boligindretnings genstande fra deres eget mærke "Superliving".
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Superlove, Tøj, Kvindetøj, Smykker
Populære søgninger: Redesigned by dixie taske, Basic apparel dagmar, Beck søndergaard tørklæde, Rains regnjakke tilbud, Decadent taske udsalg, Stofnet taske, Parajumpers jakke dame grøn, Decadent pung, Pbo bukser, Nümph jakker til kvinder, Flotte øreringe, Danefæ udsalg, Gummistøvler lave
Webshoppen forhandler 1531+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support