Forside

Lermaske uren hud - Stokværk Webshop

Lermaske mod uren hud Æblecidereddiken har en antibakteriel virkning og indeholder syrer, som aktivt eksfolierer huden. Æblecidereddike hjælper desuden med at genoprette hudens phbalance, hvilket er godt for den bakterieflora som beskytter huden.
en lermaske er et 100 naturligt, effektivt hudplejeprodukt, der befrier din hud for urenheder og fremmer hudens helingsproces. men det er ingen nyhed, for leret er et af de ældste skønhedsmidler til pleje af hud og hår. en lermaske er speciel god til at mindske porer og urenheder i ansigtet, fordi den indeholder gode mineraler og vitaminer.
anmeldelser. lermaske er en opfriskende maske, der er skabt med det formål at rense og opfriske din hud samtidig med, at den minimerer dine porer og reducerer ujævnheder og uren hud. det er en kombination af irisekstrakt, zinksalt og avitamin, som tilsammen skaber effekten i ecookings lermaske.
med en ansigtsmaske mod eksempelvis uren hud eller hudorme kan du supplere din i forvejen målrettede indsats for en ren og strålende hud. her kan en dyb peeling af huden rengøre i dybden, ligesom en fugtmaske natten over kan blødgøre din tørre og stramme hud.
en lermaske er en maske, som anvendes for at opnå en pænere, renere og mere fugtet hud. det unikke ved en lermaske er naturligvis, at man benytter ler i stedet for andre ingredienser og det er derfor et naturligt produkt, som formår at efterlade huden mindre fedtet og ski
nende.
lermaske med rensende og fedtabsorberende kaolinler, beskyttende antioxidanter fra kamille, morgenfrue, arganolie og evitamin, fugtbevarende glycerin og alangalang græs, samt beroligende aloe vera, sesam og savpalme. konsistens ler, fin. ideel til akne fedtet hud. skin feel klar, glat renset. duft mild citrus, mineralsk. indhold 30 ml.
clinique antiblemish solutions oilcontrol cleansing mask der er en lermaske, som heler og forebygger hudorme og uren hud, samtidig med at huden holdes mat. skintonic vigtigst af alt så forbereder det din hud på den efterfølgende creme.
rasul ler en gammel lertype, rig på mineraler og gavnlig for både hud og hår. det har effektive udrensende egenskaber og virker som en effektiv magnet på toksiner, talg, hudorme og bakterier. rasul ler er mildt og udtørrer ikke huden på samme måde, som bentonit kan. kaolin ler mildt ler der er velegnet
slip for overskydende talg og urenheder med vores porerensende lermaske fra masque mineral serien. indeholder aloe vera ekstrakt som gør huden smidigere.
hvad kan en lermaske der findes rigtig mange gode bud på fantastiske ansigtsmasker, men har du tendens til fedtet eller uren hud, så er en lermaske rigtig god for dig leret har nemlig en evne til at kunne fjerne overskydende olie fra din hud og det absorberer urenheder og strammer huden op. samtidig har ler en helbredende effekt, der kan reducere inflammation og rødme.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Stokværk Webshop - Boliginteriør, tøj, smykker m.m
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 7.0% som VIP. Bliv VIP her
Stokværk har alt fra boliginteriør, tøj, smykker m.m.

Derudover har Stokværk også et stort børneunivers, hvor du kan finde tøj, sko, legetøj, ting til børneværelset og meget mere!
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Boliginteriør, Tøj, Smykker, Børn
Populære søgninger: Ditte fischer salt og peber, Smykker fra jane kønig, Louise roe vase grøn, Jane kønig øreringe sun, Jellycat ræv nusseklud, Sargossa spider, Stolbjerg copenhagen nøglering, Studio feder pudebetræk, Six ames moi, Gløgg ekstrakt gorm, Loop øreringe, Puma rs x3 puzzle pink, Grøn studenterhue, Muubs sofabord, Stoff nagel krom
Webshoppen forhandler 1551+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support