Forside

Djeco snekugle - Stokværk Webshop

Hos moster signe finder du alle de skønne snekugler fra populære franske djeco. djecos snekuglelamper er de skønneste natlamper som tændes og har en lille motor indeni, som selv kan hvirvle det skønne glitter rundt. den fine snekugle skifter farver, og er helt drømmende for barnet at ligge og kigge på ved godnattid.
snekuglen kan fås i forskellige farver, så der er noget til enhver smag. djeco snekugler fungerer også som en natlampe som oplyser barnets værelse om natten. det lys som snekuglen kaster hjælper også med at oplyse glimmeret, og giver et flot lys, når mørket kryber sig over landet.
djeco ballerina snekugle med lys. forkæl dit barn og skab en yndig belysning med djeco ballerina snekuglen. sneen flimrer automatisk rundt i kuglen, når den er tændt og den skifter mellem 3 forskellige farver. der skal bruges 3 aa batterier er ikke inkl. snekuglen. passer godt til ethvert børneværelse som udsmykning og til hyggelig ...
djeco snekugle med nattens pilot natlampe. overvåg pris. sammenlign. natlampe, blå, højde 11 cm, længde 14 cm. sammenlign priser fra 284 kr. til 399 kr. .
djeco snekugle en virkelig populær snekugle til børneværelset. sluk bare for lyset i loftet og lad snekuglen lyse blidt i forskellige farver. snekuglerne fra djeco er så fine og hvirvler sneen rundt når de tændes. brug snekuglerne som natlamp
r det er de nemlig perfekte til. snekuglerne har timer der slukker efter 45 minutters brug.
med en snekugle fra djeco får du også en skøn natlampe, der har en rigtig god belysning. så længe snekuglen er tændt, vil de små fine snefnug hvirvle rundt. den slukker af sig selv efter cirka 45minutter, så du kan roligt tænde den når barnet skal sove. vi har også et væld af andre, skønne produkter fra djeco.
djeco kreatitiv legetøj til børn. der er intet som babyudstyr, der kombinerer både leg og praktisk funktionalitet. djeco snekugler er blot et af de mange gode bud på interiør og legetøj, som du finder online her hos luksusbaby. snekuglerne fra djeco fungerer både som natlampe, som dekoration og som legetøj, og de fås i mange forskellige versioner, ...
en djeco snekugle er ikke kun en god natlampe. den er også rigtig god til at få tiden til at gå, da den er så flot med sit snefald og glimmer, at det er svært at tage øjnene fra den. den kan også sagtens give ideer til leg med bamser og legetøj, der måske er på vej på et vaskeægte vintereventyr eller gerne vil opleve, hvordan sne er at lege med.
djeco natlampe snekugle med lys, bambi. djeco natlampe snekugle med lys, bambi den yn. 329 kr. inkl. fragt. 300 kr. djeco. glimmerkuglelampe, nattens pilot. den fineste snekugle fra djeco, tænd den og s. fragt ukendt. 369 kr.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Stokværk Webshop - Boliginteriør, tøj, smykker m.m
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 7.0% som VIP. Bliv VIP her
Stokværk har alt fra boliginteriør, tøj, smykker m.m.

Derudover har Stokværk også et stort børneunivers, hvor du kan finde tøj, sko, legetøj, ting til børneværelset og meget mere!
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Boliginteriør, Tøj, Smykker, Børn
Populære søgninger: Ditte fischer salt og peber, Smykker fra jane kønig, Louise roe vase grøn, Jane kønig øreringe sun, Jellycat ræv nusseklud, Sargossa spider, Stolbjerg copenhagen nøglering, Studio feder pudebetræk, Six ames moi, Gløgg ekstrakt gorm, Loop øreringe, Puma rs x3 puzzle pink, Grøn studenterhue, Muubs sofabord, Stoff nagel krom, Louise roe vase, Pixie necklace maanesten, Nessa skirt, Pacific rock moss perfume concentrate, Lala berlin tørklæde city, Jellycat my first unicorn, Rabens saloner jacket, Jellycat frizzles tortoise
Webshoppen forhandler 1551+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support