Forside

Vaske dyne - Soveland webshop

Anbefaling til vask af dyne. byens rens har fået udviklet og installeret et specialprogram til vask og desinfektion af dyner, hovedpuder og betræk til topmadrasser. normalt er disse programmer forbeholdt hospitaler og de store industrivaskerier, men vi er glade for at kunne tilbyde denne behandling for vores kunder.
sådan vasker du din moskusdyne. kvalitets moskusdyner kan vaskes ved 60 grader og husstøvmider og andre bakterier dør ved 55 grader, så det er bare med at komme i gang. hvis der står på moskusdynen, at den ikke kan klare almindelig dynevask, men skal renses, så vil vi kraftigt anbefale dig at købe en anden dyne.
vask af dyne er det vigtigste element i denne cyklus. dynen skal dog vaskes på den rette måde, ellers kommer dynevasken til at gøre mere skade end gavn. her er 10 tips til skånsom og effektiv vask af dine dyner. 1. dynevask tager tid. det allervigtigste er at gøre sig klar, at vask af dyne er et langtidsprojekt.
vask af dyne med fjer dun. du kan vaske de fleste dyner af dun i vaskemaskinen. dette gælder for både både andedun, gåsedun og moskusdun. du bør dog altid tjekke op med dynens vaskeanvisninger før du går i gang, så du kan tage hensyn til eventuelle forbehold. en dyne med fjer dun skal gerne vaskes ved 60 grader med enzymfrit ...
før d
vasker din dyne skal du huske at fjerne sengetøjet, som vaskes på almindelig vis. herefter skal du være opmærksom på, om din dyne er fremstillet af fjer. er den det, kræver det, at du er ekstra opmærksom. du kan stadigvæk godt vaske dynen i maskinen, så længe at den er i god stand.
sådan vasker du din dyne og pude med natur eller fiberfyld. det kan tage up til 68 timer at vaske og tørre en dyne. derfor er det vigtigt, at du afsætter rigeligt med tid, når du vil vaske din dyne og pude. følg altid vaskeintrukser angivet på din dyne og pude. start med at tjekke syninger før vask, og sørg for at der ingen huller er.
når du skal vaske din dyne skal du starte med at sætte god tid af, da det som regel tager 68 timer at vaske og tørre en dyne. hvis du blot følger nedenstående fremgangsmåde og vaskeanvisningen på dynen, er det ganske enkelt og let at vaske en dyne. tjek altid dynens syninger før vask, og sørg for at der ikke er huller.
vask af dyne. som sagt, bør du vaske din dyne mindst n gang om året, gerne 2 gange, og ikke mere end 4 gange, da vasken vil slide for meget på fyldet i din dyne. at vaske din dyne tager omkring 68 timer, derfor er det en god ide at vælge en dag, hvor du alligevel er hjemme og gør hovedrent. det er altid en god ide at læse produktets ...

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Soveland webshop - Markedets bedste priser på dyner, puder

22 Har anvendt dette
Soveland tilbyder et bredt stortiement i sengetøj, dyner og puder, med fokus på at give kunden mest for pengene.

Markedets bedste priser på dyner, puder og sengetøj

- Skarpe priser
- Gratis fragt ved køb over 500dkk
- Har nul-rente finansiering af køb
- Dag til dag levering
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Betingelser:  Cashback beregnes ud fra købsbeløbet uden fragt og moms.
Du modtager ikke cashback, hvis du annullerer eller returnerer dit køb.
Tags: Sengetøj, Dyner, Puder, Adsad
Populære søgninger: Børnesengetøj, Rullemadras 180x200 bomuld, Sengesæt 200x220, Puder til børn, Dundyne 200x220, Sengetøj 180x200, Dundyne tilbud, Høie of scandinavia senge, Topmadras 80x200, Luksus dyner, Springmadras tilbud
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support