Forside

Stor pude til seng - Soveland webshop

Pudens særlige mål er 4832 cm i længe og bredde, mens højden varierer fra 11 til 9 cm. om du ønsker at benytte skumpuden som din primære hovedpude eller som supplement skal være op til dig. visco queen er forsynet med et blødt og lækkert aloe verabetræk, som giver en sund og behagelig kontaktflade.
sengetæpper til enkeltsenge. få et roligt udtryk på dit værelse med et flot sengetæppe. hvis du gerne vil have din seng til at fungere som en sofa om dagen, kan du med fordel sætte puder, der passer til dit sengetæppe, op langs væggen. det ser pænt ud og gør det samtidig komfortabelt at sidde i sengen.
8 cm. 10 cm. har du ikke tidligere brugt en skråpude anbefaler vi at du starter med en højde på 6 eller 8 cm. puden på 10 cm er primært til personer som er vant til at sidde på en skråpude. kan bruges til at hæve hovedet i sengen. i nogle tilfælde anbefaler fagfolk at man har hovedet lidt hævet mens man sover.
lækre puder til sofa, seng eller gulv pynte puder i mange størrelser og afskygninger bliv inspireret af vores store udvalg her puder kan forandre stilen i rummet helt. vi har både store, små, kvadratiske, og rektangulære puder hop ind webshopp
hvis du søger en stor kilepude til sengen, findes denne model i størrelse 45 x 45 cm.
g højde på 6, 8 eller 10 cm. du kan købe puden i normal materiale til en pris på ca. 300, kr. og fra 350, kr. hvis du ønsker vandtæt betræk.
opdateret marts 3, 2021. gavlpuder er store puder til sengen, som du kan bruge til at have i ryggen, når du vil sidde op i sengen og hygge. de har desuden et æstetisk formål og giver sengen og soveværelset et elegant og luksuriøst udtryk. du kender måske gavlpuderne fra hotellet, hvor de er med til at skabe følelsen af luksus og komfort.
puden er meget stor, bredere end en normal seng. den er super god til at have bag ryggen når man f.eks. læser en bog i sengen. 5 stjerner hvis den var en smule hårdere.
kigger du på en gavlpudes dimensioner, vil du opdage, at den har en længde på 90 cm. dette betyder, at når to gavlpuder ligger langs sengegærdet, passer de perfekt til bredden af sengen. disse store og brede puder er nemlig skabt til at pryde sengen samtidig med at være aldeles praktiske.
stor og fyldig, rigtig lækker pude til at ha i ryggen, fx i sengen når du læser eller ser tv. find betræk til puden her. type rygpude, gavlpude stØrrelse 70x100 cm fyld polyesterfiber 1550g bolster hvidt konstruktion aflang farve hvid vask 60 grader tØrretumbling ja mÆrkninger kotex100 allergivenligja

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Soveland webshop - Markedets bedste priser på dyner, puder

22 Har anvendt dette
Soveland tilbyder et bredt stortiement i sengetøj, dyner og puder, med fokus på at give kunden mest for pengene.

Markedets bedste priser på dyner, puder og sengetøj

- Skarpe priser
- Gratis fragt ved køb over 500dkk
- Har nul-rente finansiering af køb
- Dag til dag levering
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Betingelser:  Cashback beregnes ud fra købsbeløbet uden fragt og moms.
Du modtager ikke cashback, hvis du annullerer eller returnerer dit køb.
Tags: Sengetøj, Dyner, Puder, Adsad
Populære søgninger: Børnesengetøj, Rullemadras 180x200 bomuld, Sengesæt 200x220, Puder til børn, Dundyne 200x220, Sengetøj 180x200, Dundyne tilbud, Høie of scandinavia senge, Topmadras 80x200, Luksus dyner, Springmadras tilbud, For lidt søvn symptomer
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support