Forside

Silkedyne - Soveland webshop

I jysk har vi taget en ny metode for måling af bæreevne i brug. vi placerer nu bæreevne for dun og fjer på en skala fra 100 til 1100, som det også ses på for eksempel dunjakker og dunsoveposer. før placerede vi bæreevnen på en skala fra 2 til 16. i overgangsperioden til den nye bæreevne vil du kunne finde dyner og puder med forskellig ...
de fleste silkedyner i vores sortiment kommer fra den danske producent nordiccomfort. silkedyner fra nordiccomfort består altid af 100 silkfx vaskbare og støvafvisende morbærsilkefibre, og du kan derfor være sikker på at få den bedste mulberry silkedyne her. håndlavet langfibret mulberry silke.
silkedyner med vaskbart silkfx silkefyld. lange morbær silkefibre af højeste kvalitet. danmarks mest solgte silkedyne gennem 10 år til voksne og børn.
en silkedyne er tæt i strukturen og holder derfor kroppen tempereret, ud
n at du kommer til at svede. du får derimod mulighed for at lade kroppen ånde frit natten igennem og så du får en mere rolig søvn. derudover kan vi tilføje, at silke som materiale er antibakteriel og derfor får din dyne en bedre hygiejne end det ofte er tilfældet.
en silkedyne sikrer dig en god søvn silkedyner er af natur tyndere end traditionelle dyner. silkedyner har en tynd og tæt struktur, hvilket øger fyldets evne til at lede kroppens varme tilbage under dynen, samtidig med at fyldet tillader kroppen at ånde naturligt natten igennem.
silkedyner adskiller sig fra de øvrige dyner, ved at de i stedet for dun eller fiber, er fyldt med naturlige, morbær silkefibre. silkedynerne er stærkt på vej frem i de danske hjem og det er med god grund.silkedyner har tre store fordele, nemlig at de er temperatur regulerende, allergivenlige og antibakterielle.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Soveland webshop - Markedets bedste priser på dyner, puder

30 Har anvendt dette
Soveland tilbyder et bredt stortiement i sengetøj, dyner og puder, med fokus på at give kunden mest for pengene.

Markedets bedste priser på dyner, puder og sengetøj

- Skarpe priser
- Gratis fragt ved køb over 500dkk
- Har nul-rente finansiering af køb
- Dag til dag levering
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Betingelser:  Cashback beregnes ud fra købsbeløbet uden fragt og moms.
Du modtager ikke cashback, hvis du annullerer eller returnerer dit køb.
Tags: Sengetøj, Dyner, Puder, Adsad
Populære søgninger: Børnesengetøj, Rullemadras 180x200 bomuld, Sengesæt 200x220, Puder til børn, Dundyne 200x220, Sengetøj 180x200, Dundyne tilbud, Høie of scandinavia senge, Topmadras 80x200, Luksus dyner, Springmadras tilbud, For lidt søvn symptomer, Springmadras 90x200 tilbud, Ringsted dyner forhandler, Sengetøj tilbud, Rullemadras 180x200, Hovedpine om morgenen, Madras til elevationsseng
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support