Forside

Sengetøj økologisk - Soveland webshop

Sengetøj. vores mål hos ferm living er altid at give inspiration til at skabe et personligt udtryk i hjemmet, hvor du bare kan være dig selv. derfor byder vores udvalg af økologisk sengetøj på pudebetræk og dynebetræk, der sælges hver for sig. på den måde bliver valget af stil, størrelse og følelse dit eget ikke vores.
vælg økologisk bambus sengetøj der findes mange forskellige kvaliteter i bambus sengetøj. hvis du har udfordringer med at få en god nats søvn på grund af sved eller du har tendens til irriteret hud med eksem eller overfølsomhed, så vil bambus hjælpe dig, fordi det er antibakterielt og på den måde naturligt holder væksten af bakterier og lugten af sved nede.
sengetøj hotn cool lavender. hotn cool lavender er et sæt der passer både til kolde og varme nætter. hvis du fryser vender du den fine vaffel ned mod kroppen og den skaber en lille isolation i overfladen. bliver det for varmt vender du dynen og får den glatte og køloge satinside mod kroppen. begge stoffer er vævet i de fineste garner ...
Økologisk new egyptisk bomuld new skÅnemadras rullemadras . quiltet rullemadras molton skÅnelagen vÅdliggerlagen antiskrid underlag sengetØj . sengetøj til enkeltdyne . 140x200 cm. 140x220 cm. sengetøj til dobbeltdyne . 200x200 cm. 200x220 cm. 240x220 cm. til junior og baby pudebetræk specialsyet sengetøj Økol
gisk sengetøj new egyptisk bomuld new diverse
Økologisk sengetøj er for dig der vil være helt sikker på, at der ikke gemmer sig uønskede kemikalier i de lagner og betræk, som du og dine kære er omgivet af i en tredjedel af tilværelsen. derudover er det økologiske mærkat også din garant for, at bomulden er økologisk fremstillet uden brug af gift og sprøjtemidler.
det økologiske dynebetræk er desuden designet på en måde, så dynen ikke falder ud af betrækket. det gør sengetøjet praktisk og funktionelt og er med til at sikre, at du får både glæde og velvære i mange år. alt dette betyder, at dit nye sengetøj er både miljøvenligt, etisk fremstillet og bedre for din hud.
vi har øko sengetøj til både børn og voksne alt vores økologiske sengetøj er gots certificeret global organic textile standard en certificering der betyder, at materialet er dyrket og forarbejdet økologisk uden farlige og skadelige kemikalier, og samtidig med gode arbejdsforhold for arbejderne idet der er yderst høje miljømæssige og sociale krav under fremstillingsprocessen.
truestuff sengetøj er økologisk luksus til soveværelset. nordisk design og lang holdbarhed. her finder du kun kvalitetsprodukter, der beholder form og farve, også efter års brug og vask. vores sengetøj er ikke strygelet behandlet, da det efterlader formaldehyd i sengetøjet.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Soveland webshop - Markedets bedste priser på dyner, puder

30 Har anvendt dette
Soveland tilbyder et bredt stortiement i sengetøj, dyner og puder, med fokus på at give kunden mest for pengene.

Markedets bedste priser på dyner, puder og sengetøj

- Skarpe priser
- Gratis fragt ved køb over 500dkk
- Har nul-rente finansiering af køb
- Dag til dag levering
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Betingelser:  Cashback beregnes ud fra købsbeløbet uden fragt og moms.
Du modtager ikke cashback, hvis du annullerer eller returnerer dit køb.
Tags: Sengetøj, Dyner, Puder, Adsad
Populære søgninger: Børnesengetøj, Rullemadras 180x200 bomuld, Sengesæt 200x220, Puder til børn, Dundyne 200x220, Sengetøj 180x200, Dundyne tilbud, Høie of scandinavia senge, Topmadras 80x200, Luksus dyner, Springmadras tilbud, For lidt søvn symptomer, Springmadras 90x200 tilbud, Ringsted dyner forhandler, Sengetøj tilbud, Rullemadras 180x200, Hovedpine om morgenen, Madras til elevationsseng, Topmadras 180x210, Gåsedunsdyne ringsted dun, økologisk dyne, Topmadras 160x200 tilbud, Percale sengetøj, Sengetøj king size 240x220, Sengetøj bomuldssatin 140x200, Babydyne tilbud
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support